search
Deze Netflix-serie is naast 'Squid Game' ook een enorm kijkcijferkanon
Series / Nieuws

Deze Netflix-serie is naast 'Squid Game' ook een enorm kijkcijferkanon

Veel goed bekeken series op Netflix die duidelijk de andere streamingdiensten de baas is.

De afgelopen maand is de serie Squid Game de veruit best bekeken serie wereldwijd. Maar Netflix blijkt nog een enorm goed bekeken serie te hebben. Hieronder weer een blik op de succesvolste series, dit keer van begin deze maand.

De partij Nielsen heeft een methodiek gevonden om het succes van films en series van de streamingdiensten te meten. De diensten onthullen zelden de cijfers. Nielsen kijkt naar het aantal minuten dat de content wordt afgespeeld.

Ook Midnight Mass goed bekeken
Volgens Nielsen werd de religieuze horrorserie Midnight Mass maar liefst 1,1 miljard minuten afgespeeld in de periode 27 september tot 3 oktober. Dat is veel, maar nog altijd maar een derde van het aantal minuten dat Squid Game werd afgespeeld: 3,2 miljard minuten.

Midnight Mass komt van Mike Flanagan die voor Netflix als de film Gerald's Game maakte en de series The Haunting of Hill House en The Haunting of Bly Manor. Hij werkt nu aan de serie The Midnight Club, ook voor Netflix.



In Midnight Mass arriveert een charismatische jonge priester in een troosteloos stadje. Hij brengt grootse wonderen, onheilspellende mysteries en nieuwe religieuze passie met zich mee.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen