search
Prime Video maakt er een drukke serieweek van: dit is nieuw
Series / Streaming-diensten

Prime Video maakt er een drukke serieweek van: dit is nieuw

Het was een prima week op streamingdienst Prime Video met allerlei nieuwe series.

Vandaag zetten we alle nieuwe toevoegingen aan streamingdienst Prime Video voor je op een rij. Het was een prima week op de streamingdienst, dus zet je maar schrap! We beginnen zoals je van ons gewend bent met de series met nieuwe afleveringen.

The Walking Dead: World Beyond (S02E04: De spanning stijgt wanneer de groep twijfelt aan het verleden en toekomstplannen maakt. Het loopt uit de hand wanneer iemands trouw op de proef wordt gesteld. Er wordt iets verrassends ontdekt.

Maradona: Blessed Dream: Maradona heeft een overdosis gehad en zijn leven hangt aan een zijden draadje. Diego staat aan het begin van de carrière die van hem een voetbalicoon zal maken.

Cruise Ship Killers: Een echte misdaadserie die de verhalen vertelt van mensen die na een cruisevakantie nooit meer zijn thuisgekomen. Met interviews met familie, vrienden, onderzoekers en experts.

Al Murray: Why Does Everyone Hate the English?: Al Murray zal ontdekken wat er achter de grootste vetes van Engeland schuilgaat met zijn naaste buren: Wales, Schotland, Ierland, Duitsland en Frankrijk.

LOL: Last One Laughing Germany: De meest bekeken serie in Prime Video Duitsland, begint met een tweede ronde. Tien komieken in één ruimte, elk met hetzelfde doel: om hun tegenstander te laten lachen en zelf een serieus gezicht te houden.

Fairfax: Fairfax is een respectloze, tekenfilmkomedie die de beslommeringen volgt van de 13-jarige Dale, Derica, Benny en Truman, vier beste vrienden altijd op zoek naar erkenning. Het is een moderne kijk op de tijdloze strijd om cooler te zijn dan je bent, erbij te horen als buitenbeentje en hoe het voelt om in de rij te staan voor een paar sportschoenen die je niet kunt kopen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen