search

Ons nieuws van zondag 31 oktober 2021

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix
Series / Featured

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Eindelijk weer wat verschuivingen in de drie best bekeken series op Netflix.

Elke zondag kijken we welke series op Netflix allemaal goed bekeken worden. We zetten de drie best bekeken series op de streamingdienst in Nederland op een rij. En deze week is er eindelijk weer eens iets veranderd.

Het eerste seizoen van Squid Game staat nog altijd bovenaan de toplijst bij Netflix. De serie scoort al een maand enorm goed, en zo blijft het dus. You staat op de tweede plaats, met zijn derde seizoen waarin we zien hoe Joe er nu voor staat in de complexiteiten van het leven met een geliefde. Dynasty, de remake van de soap, scoort ook goed en staat nu op plek drie.

De top drie
We zetten de top drie voor je op een rij:

1. Squid Game (seizoen 1): Nog altijd kijken Nederlanders massaal naar de serie waarin we zien hoe 456 Koreanen in armoede proberen een immense geldprijs te winnen, tegen een hoge prijs.

2. You (seizoen 3): Deze serie blijft scoren. De charmante vader Joe heeft het moeilijk om niet toe te geven aan zijn dwaze verliefdheid.

3. Dynasty (seizoen 3): In het vierde seizoen van de serie vechten de Carringtons en Colby's om zeggenschap over hun fortuin, en kinderen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' lost dit controversiële punt op in seizoen 2
Series / Nieuws

'The Witcher' lost dit controversiële punt op in seizoen 2

Het tweede seizoen van The Witcher lost iets op dat mensen toch een beetje dwars zat.

Het eerste seizoen van The Witcher zou sterk zijn bekeken op Netflix. Toch waren de critici het zeker niet eens met elkaar over de kwaliteit van de aftrap. Waar het publiek de serie 91 procent op Rotten Tomatoes geeft, kwam de Tomatometer niet verder dan 68 procent.

Over ongeveer 1,5 maand staat seizoen twee op het programma en nu blijkt dat Netflix en showrunner Lauren Schmidt Hissrich een controversieel punt hebben opgelost. En dat heeft met het harnas van de Nilfgaardian.

Aangepast harnas in seizoen 2
Veel fans en kenners van de boekenreeks waren het er over eens dat de harnassen er veel te goedkoop uitzagen voor de Nilfgaardian. Nu blijkt dat ze nieuwe harnassen hebben en online verscheen een close-up van een harnas. En ja, dat ziet er een stuk beter uit.




Wil je het eerste seizoen (nog) een keer kijken, dan heb je dus nog een ruime maand om dat te doen. De acht afleveringen vind je uiteraard gewoon op de streamingdienst. De harnassen waren ook te zien in de recent verschenen trailer voor seizoen twee.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De romantische dramaserie 'El tiempo que te doy'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De romantische dramaserie 'El tiempo que te doy'

Zal ook deze nieuwe Spaanse serie terug de verwachtingen weten in te lossen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Spaanse series doen het doorgaans zeer goed op streamingdienst Netflix. Nu is het aanbod van de streamingdienst er met El tiempo que te doy weer eentje rijker. Zal ook deze serie de vooropgestelde verwachtingen weten in te lossen?

In de serie El tiempo que te doy volgen we het doen en laten van Lina. Zij stelt alles in het werk om haar eerste liefde Nico te vergeten en eindelijk de focus terug wat meer op zichzelf te leggen. Hiervoor neemt ze enkele drastische beslissingen. Niet alleen kiest Lina ervoor om te verhuizen, daarnaast zoekt ze ook een nieuwe baan. Toch blijft de breuk met haar ex Nico in haar hoofd spoken. Hoe meer tijd er verstrijkt, des te beter ze haar leven terug in eigen handen kan nemen.

Hoge verwachtingen
Nieuwe Spaanse series die naar Netflix komen hebben haast standaard vrij hoge verwachtingen. Dat geldt ook voor deze El tiempo que te doy. In het merendeel van de gevallen blijken deze verwachtingen ook verrassend goed in te lossen. Zo geldt voor deze reeks dat ze op IMDB een score krijgt van 7,1/10. Niet fantastisch, maar zeker ook niet slecht.

De cast van de reeks bestaat uit namen zoals bijvoorbeeld Nadia de Santiago en ílvaro Cervantes. Voor hoofdrolspeelster Nadia de Santiago geldt dat ze ook het regisseren van de reeks voor haar rekening heeft genomen. Dit deed ze echter samen met Pablo Santidrián en Inés Pintor.

Het eerste seizoen van El tiempo que te doy is nu te bekijken bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Vijf seizoenen van de hitserie 'Downton Abbey'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Vijf seizoenen van de hitserie 'Downton Abbey'

Fans van de serie kunnen aan de slag met de eerste vijf seizoenen op Netflix...

Geweldig nieuws voor fans van de serie Downton Abbey. De eerste vijf seizoenen van de reeks zijn namelijk vanaf morgen, maandag 1 november 2021 te bekijken op streamingdienst Netflix.

Opnieuw is het aanbod van 's werelds grootste streamingdienst een ronkende naam rijker. Deze keer gaat het om de serie Downton Abbey die niet alleen de kijkers, maar ook de critics meermaals heeft overtuigd. Dit blijkt ook uit de scores die de reeks krijgt op gespecialiseerde websites.

Voor de website IMDB geldt bijvoorbeeld dat Downton Abbey er een score heeft van een prima 8,7/10. Dit alleen al geeft aan dat je deze serie echt gezien moet hebben.

Aristocratische familie
In de serie Downton Abbey maken we kennis met de aristocratische familie Crawley. Hun verhaal speelt zich af in het indrukwekkende landhuis dat toebehoort aan de graaf en de gravin van Granthem. De naam van dat landhuis? Hoe kan het ook anders, Downton Abbey!

Netflix had eerder reeds aangekondigd dat het de reeks naar haar streamingdienst zou brengen en dat gebeurt nu ook. Vanaf maandag 1 november 2021 zijn vijf seizoenen van de reeks bij de streamingdienst te bekijken. Dat zorgt ervoor dat er nog eentje ontbreekt. Het is niet bekend of en wanneer ook deze zal worden toegevoegd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Legendarisch monster uit 'The Witcher' onthuld
Series / Foto's

Legendarisch monster uit 'The Witcher' onthuld

Trailer voor seizoen twee van The Witcher toont ons een monster dat een belangrijke rol gaat spelen.

We zijn nog anderhalve maand verwijderd van het tweede seizoen van de successerie The Witcher van Netflix. Recent verscheen de nieuwe trailer voor de fantasyserie en daarin was een opvallend figuur te zien.

Of beter gezegd, een legendarisch monster. En dit bosmonster - een Leshy - werd benadrukt door showrunner Lauren S. Hissrich. Deze mythische bosgeesten wonen vaak in oerbossen en hebben meestal een hertenschedel als hoofd en hebben magische krachten.

Een monster om naar uit te kijken
"Dit is een speciaal soort leshy die je moet zien om er meer over te komen te weten... 🤔," aldus Hissrich op Twitter na een vraag van een fan of ze een scène heeft waarvan ze hoopt dat fans die snel zien.

Het tweede seizoen van The Witcher staat vanaf 17 december in zijn geheel op de streamingdienst. Hieronder de reactie van Hissrich met een foto van de leshy.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-acteur verwacht pijn tijdens zien 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-acteur verwacht pijn tijdens zien 'House of the Dragon'

Jon Snow-acteur kijkt uit naar meer Game of Thrones, al doet dat waarschijnlijk wel een beetje pijn.

Zullen we ooit te zien krijgen hoe het verder gaat met John Snow van acteur Kit Harington naar de grote finale van Game of Thrones of zal dat voor altijd een mysterie blijven? Voorlopig is duidelijk dat we een prequelserie krijgen te zien in het grote Westeros-verhaal.

En die prequelserie heeft de titel House of the Dragon en zal vooral inzoomen op de jaren waarin we de opkomst van het huis Targaryen te zien krijgen. Uiteraard is de show gebaseerd op de boeken in de A Song of Ice and Fire-reeks van de Amerikaanse auteur en scenarioschrijver George R.R. Martin.

Kit Harington over House of the Dragon
Harington en zijn collega's hebben zo'n tien jaar gewerkt aan Game of Thrones en waarschijnlijk heeft geen van de acteurs iets met de prequel te maken. "Als mensen kostuums aandoen die lijken op wat wij al die jaren droegen en het dezelfde muziek en stijl heeft, dan komt dat wel even aan," zei Harington in gesprek met Insider.

"Natuurlijk ga ik ernaar kijken en ik stem [co-showrunner] Miguel Sapochnik, die de show leidt ... ik wens ze het allerbeste, maar het gaat me zo na aan het hart, dat verhaal, dat het natuurlijk een beetje pijn zou kunnen doen," voegde de acteur eraan toe.

[i]Game of Thrones: House of the Dragon
verschijnt ergens in 2022 en hieronder zie je de recente teaser trailer.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video maakt er een drukke serieweek van: dit is nieuw
Series / Streaming-diensten

Prime Video maakt er een drukke serieweek van: dit is nieuw

Het was een prima week op streamingdienst Prime Video met allerlei nieuwe series.

Vandaag zetten we alle nieuwe toevoegingen aan streamingdienst Prime Video voor je op een rij. Het was een prima week op de streamingdienst, dus zet je maar schrap! We beginnen zoals je van ons gewend bent met de series met nieuwe afleveringen.

The Walking Dead: World Beyond (S02E04: De spanning stijgt wanneer de groep twijfelt aan het verleden en toekomstplannen maakt. Het loopt uit de hand wanneer iemands trouw op de proef wordt gesteld. Er wordt iets verrassends ontdekt.

Maradona: Blessed Dream: Maradona heeft een overdosis gehad en zijn leven hangt aan een zijden draadje. Diego staat aan het begin van de carrière die van hem een voetbalicoon zal maken.

Cruise Ship Killers: Een echte misdaadserie die de verhalen vertelt van mensen die na een cruisevakantie nooit meer zijn thuisgekomen. Met interviews met familie, vrienden, onderzoekers en experts.

Al Murray: Why Does Everyone Hate the English?: Al Murray zal ontdekken wat er achter de grootste vetes van Engeland schuilgaat met zijn naaste buren: Wales, Schotland, Ierland, Duitsland en Frankrijk.

LOL: Last One Laughing Germany: De meest bekeken serie in Prime Video Duitsland, begint met een tweede ronde. Tien komieken in één ruimte, elk met hetzelfde doel: om hun tegenstander te laten lachen en zelf een serieus gezicht te houden.

Fairfax: Fairfax is een respectloze, tekenfilmkomedie die de beslommeringen volgt van de 13-jarige Dale, Derica, Benny en Truman, vier beste vrienden altijd op zoek naar erkenning. Het is een moderne kijk op de tijdloze strijd om cooler te zijn dan je bent, erbij te horen als buitenbeentje en hoe het voelt om in de rij te staan voor een paar sportschoenen die je niet kunt kopen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ontslagen 'The Mandalorian'-actrice draait door
Series / Nieuws

Ontslagen 'The Mandalorian'-actrice draait door

Op Twitter laat Gina Carano allerlei dingen weten over vaccins tegen corona.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gina Carano is tegen vaccinaties tegen het coronavirus. En dat laat ze duidelijk merken op social media.

De actrice kreeg nogal wat te verduren de afgelopen maanden. Ze werd ontslagen bij Disney+ serie The Mandalorian, toen bleek dat Disney zich niet kon vinden in de berichten die zij op sociale media plaatste. En nu gaat ze door met de commentaren die haar een ontslag opleverden.

Heel wat commentaar
De FDA (de Amerikaanse organisatie die medicijnen goedkeurt voor de Amerikaanse markt) besloot recent COVID-vaccinaties toe te staan voor kinderen tussen de 5 en 11. Op Twitter reageert ze op haar critici:

"Je posts zijn gevaarlijk. Oh, gevaarlijk genoeg om bloedproppen te veroorzaken?" schrijft ze.

Hoewel ze impliceert dat MRNA-vaccins ervoor zorgen dat mensen bloedproppen krijgen, klopt het niet. Veel fans steunen haar, maar de kans lijkt groot dat haar Tweet gemarkeerd wordt als misleidend.

Daarmee lijkt Carano weer een stapje verder te gaan in haar kritieken, die dus niet gebaseerd zijn op de werkelijjkheid.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher'-fans boos over de trailer voor seizoen 2
Series / Nieuws

'The Witcher'-fans boos over de trailer voor seizoen 2

Netflix merkt weer dat het eigenlijk nooit goed is bij sommige The Witcher-fans.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sinds de release van de trailer voor het aankomende tweede seizoen van Netflix-serie The Witcher , kijken fans enorm uit naar nieuwe afleveringen. Maar velen zijn niet helemaal blij met de muziek die gekozen werd.

Het lied in de trailer dat je hoort is Kanye West's Monster, van zijn goed ontvangen album My Beautiful Dark Twisted Fantasy uit 2020. De voornaamste kritiek is dat de futuristische klanken van de muziek niet passen bij de oeroude fantasywereld die we zouden moeten zien.

The Witcher-kritiek
De trailer ziet er erg goed uit, met heel wat epische beelden van grote veldslagen en van momenten waarop je hoofdpersoon Geralt ziet vechten tegen uiteenlopende monsters.

Maar niet iedereen is echt blij met deze muziek. En dat laten mensen weten op sociale media:



In het tweede seizoen van The Witcher is Geralt of Rivia ervan overtuigd dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de Battle of Sodden. Hij brengt Ciri vervolgens naar de veiligste plek die hij kent: zijn vroegere thuis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.

Je kunt The Witcher streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'South Park' krijgt toch niet meer nieuwe films
Series / Nieuws

'South Park' krijgt toch niet meer nieuwe films

South Park leek even nieuwe films te krijgen, maar dat nieuws zit iets genuanceerder.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
South Park-bedenkers Trey Parker en Matt Stone vertelden dat hun nieuwe projecten voor Paramount+ geen feature films worden.

De serie South Park is sinds 1992 te zien. Parker en Stone ontmoetten elkaar toen op de University of Colorado. Afgelopen zomer tekenden ze een lucratieve deal van 900 miljoen dollar met ViacomCBS om 14 projecten te maken voor Paramount+. Onder die deal werd de serie ook vernieuwd tot het dertigste seizoen, waarmee de serie tot 2027 te zien is.

Geen South Park-films
Parker en Stone hebben tot nu toe drie films gemaakt: South Park: Bigger, Longer & uncut, Team America: World Police en BASEketball. In maart 2021 zagen we nog een special de South ParQ Vaccination Special, waarin Mr. Garrison zichzelf weer werd nadat hij zes jaar lang een versie van de president was.

In een recent interview bevestigden Parker en Stone dat fans geen feature films moeten verwachten. Wel komen er nieuwe projecten; geen grote films of iets dergelijks:

"Met Viacom realiseerden we ons dat we ze zo lang of ze kort als nodig kunnen maken," deelde Parker. "En zij gingen en noemden het films. Zij zeiden dat we hen 14 films maken in zeven jaar tijd. Het enige wat ik kan zeggen, is dat ik 52 jaar oud ben en ik drie films in mijn leven heb gemaakt. Reken het maar uit."

En Stone: "We proberen voor Paramount+ iets anders te maken, dus we kijken naar films van een uur voor televisie. Twee per jaar, twee grote. Maar ze zijn niet zo groot als een echte film."

Je kunt South Park op Netflix streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog een verrassing voor 'Stranger Things' seizoen 4
Series / Nieuws

Nog een verrassing voor 'Stranger Things' seizoen 4

De serie van Netflix voegt ook romantiek toe in zijn vierde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Noah Schnapp, die de rol van Will Byers speelt in de Netflix-serie Stranger Things, laat weten dat het vierde seizoen van de serie onverwacht en romantisch zal zijn.

De jonge acteur speelt de rol van Will Byers in de serie Stranger Things. Deze debuteerde in 2016 op Netflix en werd bedacht door Matt en Ross Duffer. Sinds de release van het derde seizoen in 2019, wachten fans al op een nieuwe reeks, die volgend jaar ergens te zien zal zijn.

Onverwacht nieuw seizoen
Schnapp sprak met People over zijn nieuwe vegan snacks, en gaf fans wat inzicht over wat de geliefde cast van de serie te wachten staat in de toekomst.

Hij vertelde enorm genoten te hebben tijdens de opnames van het nieuwe seizoen. En fans zijn volgens Schnapp niet voorbereid, wan tze krijgen iets "onverwachts, romantisch en opwindends". Ook suggereerde hij dat het nieuwe seizoen "het beste tot nu toe" wordt.

"Ik was met een geweldige groep mensen en ik bouwde een band met iedereen op. Het was echt geweldig. Ik denk dat dit het leukste seizoen tot nu toe. Het is iets waar ik enorm naar uitkijk," aldus Schnapp.

De eerste drie seizoenen van Stranger Things zijn op Netflix te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Bridgerton' heeft goed nieuws over seizoen 2
Series / Nieuws

'Bridgerton' heeft goed nieuws over seizoen 2

De opnames van het tweede seizoen van Bridgerton van Netflix zijn afgerond.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van het tweede seizoen van Bridgerton zijn afgerond. Dat wordt bevestigd middels een nieuwe foto vanaf de set van de serie, gebaseerd op boeken van Julia Quinn.

De serie begon in december 2020 op Netflix en scoorde toen al enorm goed. Hij werd de meest bekeken streamingserie ooit, met 82 miljoen huishoudens die op de serie afstemden. Het eerste seizoen focustte op Daphne Bridgerton en Simon Bassett en het tweede seizoen kijkt naar een compleet nieuw liefdesverhaal.

Opnames Bridgerton seizoen 2
Het tweede seizoen is gebaseerd op het boek The Viscount Who Loved Me en volgt de liefde tussen Daphne's broer Anthony Bridgerton en Kate Sharma.

Uit een bericht op Twitter van actrice Nicole Coughlan, die de rol van Penelope Featherington speelt, blijkt dat de opnames van het tweede seizoen van de serie officieel afgerond zijn.

De aankondiging ging gepaard met een elegant uitziende taart. Dat is met onder meer de veer die bovenop ligt, een verwijzing naar Penelope's schandalige columns die ze schrijft onder de naam Lady Whistledown.



Bridgerton kan je op Netflix streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Forse tegenslag voor de serie 'Walker'
Series / Nieuws

Forse tegenslag voor de serie 'Walker'

Een van de hoofdrolspelers stopt met de serie Walker en keert dus niet terug voor seizoen 2.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Walker-ster Lindsey Morgan vertrekt al na twee seizoenen bij de serie. De show is nieuw bij The CW en de nieuwste met acteur Jared Padalecki in de hoofdrol.

Nadat Padalecki gedurende vijftien seizoenen de rol van Sam Winchester speelde in Supernatural, stapte hij over naar Walker, voor zijn tweede officiële project met The CW. Het is een reboot van de jaren negentig-serie Walker, Texas Ranger.

Walker-tegenslag
Actrice Lindsey Morgan vertrekt na twee seizoenen bij de serie. Daarmee zal de cast wederom opgeschud worden.

Het succes van de serie Walker komt vermoedelijk vooral voort uit de goede cast: Keegan Allen, Molly Hagan, Coby Bell, Jeff Pierre, Mitch Pileggi en Genevieve Padalecki spelen hoofdrollen. Maar recent werden al grote veranderingen doorgevoerd. En nu verdwijnt Morgan ook nog:

"Na veel overwegingen en denkwerk, heb ik de ongelofelijk zware keuze gemaakt om te stoppen als Micki Ramirez in Walker. Ik doe dat om persoonlijke redenen," begint de actrice. Ze is de producenten en makers enorm dankbaar, laat ze weten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zo begint 'Riverdale' seizoen 6
Series / Nieuws

Zo begint 'Riverdale' seizoen 6

Het zesde seizoen van Riverdale gaat het nog wat anders doen dan eerdere seizoenen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een paar weken geleden rondde Riverdale zijn vijfde seizoen af. En over een kleine twee weken is het zesde seizoen al te zien. The CW komt nu met een officiële synopsis voor een interessante crossover.

Riverdale krijgt nu de opmerkelijke crossover met Chilling Adventures of Sabrina waar fans al een hele tijd op hopen. Het begint in Chapter Ninety-Six: Welcome to Riverdale.

De eerste synopsis
Riverdale begint met een vijf afleveringen tellend evenement, waarbij we onder meer Sabrina de Teenage Witch te zien krijgen. De aflevering is geschreven door Roberto Aguirre-Sacasa en geregisseerd Gabriel Correa.

"Na de explosie die seizoen vijf tot een einde bracht, begint een nieuwe dag in het stadje RiverVALE, waarin alles is zoals het moet zijn. Veronica en Reggie zijn nu het powercouple van het stadje, en Judhead en Tabitha gaan samenwonen. Maar met Cheryl die een terugkeer eist naar het vroegere normaal, zal die rust niet altijd blijven. En hoe kunnen Archie en Betty dit overleefd hebben?"

Fans die hopen dat ze Sabrina Morningstar al in de première van seizoen zes zullen zien, moeten nog even wachten. Ze is pas in aflevering 99 van de serie te zien, The Witching Hour(s).

Je kan Riverdale zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek'-franchise komt met meer films
Series / Nieuws

'Star Trek'-franchise komt met meer films

Het worden hele mooie tijden op Star Trek, meer nog dan het al waren.

De Star Trek-franchise wordt groter en groter. Paramount Pictures voegt weer een nieuwe serie toe aan het lange lijstje, namelijk Star Trek: Prodigy.

Die animatieserie is specifiek gericht op een jonger publiek. De show draait om een stel tieners die ontsnappen uit hun gevangenis en een verlaten Starfleet-schip aantreffen. Met behulp daarvan proberen ze te ontkomen, waarbij ze het hele Delta-kwadrant kunnen verkennen. Bovendien leren ze een hologramversie van Janeway kennen.

Star Trek-film
Star Trek: Prodigy laat zien dat de franchise voor een jonger publiek interessant zou kunnen zijn. En dus verkent Paramount de mogelijkheid om de boel flink uit te breiden.

"De data zijn behoorlijk duidelijk. Maar we moeten geduldig zijn, want we denken dat de serie geweldig is en al onze verwachtingen overtreft," laat Paramount Pictures CEO Brian Robbins in een interview met The Hollywood Reporter weten.

"Ik twijfel er niet aan dat we meer gaan maken. Alex [Kurtzman] en ik hebben het over hoe een bioscoopversie van deze serie eruit zou kunnen zien. Dat soort gesprekken voeren we. Maar we kijken er echt enorm naar uit."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.