search
'Game of Thrones'-acteur verwacht pijn tijdens zien 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-acteur verwacht pijn tijdens zien 'House of the Dragon'

Jon Snow-acteur kijkt uit naar meer Game of Thrones, al doet dat waarschijnlijk wel een beetje pijn.

Zullen we ooit te zien krijgen hoe het verder gaat met John Snow van acteur Kit Harington naar de grote finale van Game of Thrones of zal dat voor altijd een mysterie blijven? Voorlopig is duidelijk dat we een prequelserie krijgen te zien in het grote Westeros-verhaal.

En die prequelserie heeft de titel House of the Dragon en zal vooral inzoomen op de jaren waarin we de opkomst van het huis Targaryen te zien krijgen. Uiteraard is de show gebaseerd op de boeken in de A Song of Ice and Fire-reeks van de Amerikaanse auteur en scenarioschrijver George R.R. Martin.

Kit Harington over House of the Dragon
Harington en zijn collega's hebben zo'n tien jaar gewerkt aan Game of Thrones en waarschijnlijk heeft geen van de acteurs iets met de prequel te maken. "Als mensen kostuums aandoen die lijken op wat wij al die jaren droegen en het dezelfde muziek en stijl heeft, dan komt dat wel even aan," zei Harington in gesprek met Insider.

"Natuurlijk ga ik ernaar kijken en ik stem [co-showrunner] Miguel Sapochnik, die de show leidt ... ik wens ze het allerbeste, maar het gaat me zo na aan het hart, dat verhaal, dat het natuurlijk een beetje pijn zou kunnen doen," voegde de acteur eraan toe.

[i]Game of Thrones: House of the Dragon
verschijnt ergens in 2022 en hieronder zie je de recente teaser trailer.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen