search
'The Witcher' bouwt op naar het einde van de wereld
Series / Nieuws

'The Witcher' bouwt op naar het einde van de wereld

Het tweede seizoen van de serie The Witcher bouwt op naar iets heel groots.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De tweede trailer voor het tweede seizoen van The Witcher opende met een voice-over van Nivellen. Hij vertelt Geralt dat "er iets veranderd" is. "De wereld doet vreemd".

Dat horen we terwijl we Geralt in het midden van een meer zien staan, en een vreemd wezen (mogelijk een bruxa) richting hem vliegt. Na de Battle of Sodden Hill, de verdwijning van Yennefer, de val van Cintra, dood van Queen Calanthe, het vertrek van Jaskier en zijn ontmoeting met Ciri, is de wereld ook zeker niet meer hetzelfde voor Geralt.

Einde van de wereld
Bovendien lijkt het einde van de wereld zomaar aan te kunnen breken. Zoiets horen we in elk geval in de trailer voorbij komen.

Daarin vertelt Geralt of Rivia ook meteen dat hij inmiddels drie keer een 'einde van de wereld' heeft meegemaakt en prima overleefd. Dat betekent ook meteen dat hij het einde van de wereld maar onzin vindt.

In het nieuwe seizoen van The Witcher zien we vermoedelijk wel iets van de brengers van het einde, namelijk de Wild Hunt, een tegenstander van Geralt die we ook in de games al eens voorbij zagen komen.

The Witcher staat op Netflix, waar het tweede seizoen op 17 december debuteert.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen