'Star Wars' komt heel snel met langverwachte serie

De Ahsoka Tano-serie met Rosario Dawson komt er behoorlijk snel aan.

Jim Pedd, 1 november 2021 10:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ahsoka Tano-actrice Rosario Dawson schijnt in december naar de filmset te gaan van een Star Wars-project. Zij debuteerde in het tweede seizoen van The Mandalorian als Ahsoka Tano, een Jedi die ooit de leerlinge was van Anakin Skywalker.
Ahsoka's aankomst in The Mandarlorian was een belangrijk element voor fans van de Star Wars-franchise. Dawson's personage bleek ook een belangrijk onderdeel van toekomstplannen van Disney+ en Lucasfilm te zijn, en nu blijkt dat haar serie misschien wel al in 2022 te zien is.

Ahsoka-serie
Recent hoorden we dat Hayden Christensen in Ahsoka te zien is als Darth Vader. Fans speculeren sindsdien over de mogelijkheid dat ook Ewan McGregor's Obi-Wan Kenobi in de televisieserie een rol heeft.

Los daarvan horen we nu dat actrice Rosario Dawson al in december op de filmset van een nieuwe serie in de franchise verschijnt.

Het nieuws hoorden we via Marc Bernardin, die vertelde over Dawson's planning. "Ze is de drukste vrouw van de wereld." Hij probeerde haar te strikken voor zijn project, maar dat was niet mogelijk. "Ze zei: 'luister, ik ben in Manhattan Beach om een f*cking Star Wars-serie te maken, dus ik kan niet in je short zitten'."

Die short wordt opgenomen in december, waarmee het er ook op lijkt dat de Ahsoka-serie in december begint met de opnames.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Wars, Ahsoka, Ahsoka Tano, Rosario Dawson, Disney Plus

Populair nieuws