Netflix voegt deze 6 series nieuw toe komende week

Netflix voegt deze 6 series nieuw toe

Het wordt een mooie week, want Netflix voegt de serie Narcos: Mexico toe.

Jim Pedd, 1 november 2021 om 11:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Elke maandag blikken we vooruit op de rest van de week op Netflix. Vandaag zetten we de zes nieuwe series op een rij die je deze week kunt verwachten.
VANAF 5 november
The Club: In het kosmopolitische Istanbul van de jaren vijftig werkt een moeder met een verleden in een nachtclub om haar opstandige dochter te helpen die ze niet kon opvoeden.

The Unlikely Murderer: In deze serie wordt verteld hoe een man die een getuige van de moord op de Zweedse premier Olof Palme beweert te zijn, mogelijk met moord is weggekomen.

Big Mouth (seizoen 5): In deze gedurfde comedy van ware vrienden Nick Kroll en Andrew Goldberg zetten de verrassingen en verschrikkingen van de puberteit het leven van tieners op zijn kop.

Glória: Spionnen, leugens en geheimen tieren welig in 1968 in Glória do Ribatejo, waar een bevoorrechte ingenieur van Radio Free Europe Portugal bespeelt tijdens de Koude Oorlog.

Narcos: Mexico (seizoen 3): Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.

VANAF 7 november
Arcane: Tussen de twee steden Piltover en Zaun vechten twee zussen aan rivaliserende kanten van een oorlog tussen magische technologieën en clashende overtuigingen.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht, Narcos Mexico

Populair nieuws