Netflix onthult trailer scifi-serie 'Arcane' met Hailee Steinfeld

Netflix onthult trailer scifi-serie 'Arcane'

De League of Legends-serie verschijnt in november op de streamingdienst met drie afleveringen.

Bram de Groot, 1 november 2021 om 12:12

Van de makers van de game League of Legends verschijnt er binnenkort de nieuwe animatieserie Arcane op Netflix. Hieronder zie je de trailer!
League of Legends, of bekend onder de afkorting LoL, is een computerspel dat in 2009 is ontwikkeld en uitgebracht door Riot Games. Het spel is gebaseerd op een modificatie van het spel Warcraft III. De animatieserie Arcane die zich binnen de wereld van LoL afspeelt is ook gemaakt door Riot Games.

Stad op de rand van oorlog
In Arcane volgen we de oorsprong van twee iconische kampioenen en een stad op de rand van oorlog. De serie speelt zich in het verleden af en vertelt de oorsprongsverhalen van verschillende personages uit Piltover en Zaun. Net als de game is Arcane gericht op jong volwassen en zal dus meer volwassen thema's behandelen.

Opvallend is dat actrice Hailee Steinfeld (Hawkeye, Dickinson) te horen is al het personage Vi. Andere stemmen komen van onder meer Ella Purnell, Kevin Alejandro, Katie Leung, Jason Spisak, Toks Olagundoye, JB Blanc en Harry Lloyd.

Trailer voor Arcane!
"Elke legende heeft een begin," valt er te lezen op YouTube bij onderstaande trailer voor Arcane. Hieronder zie je de beelden en op 6 november staat de eerste aflevering op Netflix. De tweede verschijnt op 13 november online en de derde en laatste aflevering op 20 november.Bron: Netflix

Lees meer over: Arcane, League of Legends, Hailee Steinfeld, Netflix

Populair nieuws