Wat je van seizoen 3 van 'The Witcher' kunt verwachten

Het derde seizoen van The Witcher wordt leuk maar ook dodelijk.

Bram de Groot, 01-11-2021 13:33

Op 17 december verschijnen de nieuwe afleveringen van The Witcher online en begin volgend jaar zouden al de opnames voor het derde seizoen starten. Het zou dus zomaar kunnen dat we dit keer geen twee jaar hoeven te wachten.
De fans van de fantasyserie weten ondertussen dat het nieuwe seizoen zich voor een groot deel gaat richten op Geralt of Rivia van Man of Steel-held Henry Cavill en Cirilla a.k.a. Ciri van Freya Allan. Ook Yennefer van Vengerberg van Anya Chalotra speelt een belangrijke rol.

Seizoen 3: leuk in dodelijk
Maar hoe zit het met seizoen drie? Showrunner Lauren S. Hissrich sprak erover tijdens het festival Lucca Comics & Games 2021 in Italië.

"Wat ik zal zeggen over het derde seizoen," zei Hissrich toen haar werd gevraagd naar het derde seizoen, "is dat de schrijvers in Los Angeles zijn en ijverig aan het werk zijn terwijl ik hier ben om dit te doen, dus ik ben ze dankbaar. Het wordt echt een leuk seizoen, en het volgt een bepaald boek heel nauw, heeft veel actie, en wat doden... wat doden."

Wat Hissrich exact bedoelt wordt mogelijk al iets duidelijker als we seizoen twee hebben gezien. Het eerste seizoen vind je uiteraard gewoon online op Netflix. Leuk om misschien nog een keer te kijken?Bron: Facebook

Lees meer over: The Witcher, Seizoen 3, Henry Cavill, Geralt van Rivia, Rebecca Hanssen, Ciri, Freya Allan

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos