Oorlog in 'Fear the Walking Dead' seizoen 7 barst los

Oorlog in 'Fear the Walking Dead' seizoen 7

Het wordt een keiharde strijd tussen Victor Strand en Morgan Jones in Fear the Walking Dead!

Jim Pedd, 1 november 2021 14:56

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In de nasleep van de fallout van Morgan Jones en Victor Strand die er niet in slaagden Teddy ervan te weerhouden een kernramp te volbrengen, stelt het zevende seizoen van Fear the Walking Dead nu de vraag: aan wiens kant sta je?
In de nieuwe aflevering horen we weer hoe Victor kijkt naar de situatie. Duidelijk is dat hij zichzelf als een redder ziet.

Fear the Walking Dead-strijd
"Ik ben er klaar mee om nog naar jou te moeten luisteren", horen we Victor sissen. "Iedereen heeft het op jouw manier geprobeerd, en kijk wat er gebeurd is. Dood. Vernietiging. Kom de waarheid onder ogen, Morgan. Je hebt gefaald, je bent een mislukking."

Maar Victor's beslissing om Morgan op te offeren aan boord van de USS Pennsylvania zorgde ervoor dat Teddy genoeg tijd had om de kernkoppen te lanceren. "We zijn hier door jou", reageert Morgan dan ook.

Duidelijk is nu dat Morgan het liefst vrede wil. "Je zou mensen moeten helpen. Ik ga je er niet van weerhouden om dat te doen. Maar als ik hoor dat je iets anders doet, als ik hoor dat je iemand waar ik om geef pijn hebt gedaan - ik beloof het je - dan kom ik achter je aan Victor. En ik zal doen wat je mij probeerde aan te doen in die onderzeeboot. Maar ik zal niet missen."

Waarop Victor zegt: "Kom maar op." Het is oorlog! Fear the Walking Dead staat op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, Oorlog, AMC, The Walking Dead

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws