Zelfs de 'Dexter'-hoofdrolspeler vond de seriefinale niks

Zelfs de 'Dexter'-ster vond de seriefinale niks

Michael C. Hall vond het ook maar niets hoe de serie Dexter tot een einde kwam.

Jim Pedd, 1 november 2021 om 15:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Dexter-acteur Michael C. Hall was geen fan van de finale van de serie. De Showtime-serie eindigde na acht seizoenen met een behoorlijk tegenvallende conclusie.
We zagen hoe Dexter's zus Debra om het leven kwam en zij een zeemansgraf kreeg, net als de vele slachtoffers van Dexter. Bovendien fakete Dexter zijn dood, door te doen alsof hij zelfmoord pleegde. Maar dat was nep, want Dexter leefde nog in Oregon als houthakker.

Dexter-miniserie
Deze maand begint Dexter: New Blood, een miniserie die alles recht moet zetten. Hall vertelde dat ook hij niet tevreden is met de finale.

"Ik begrijp echt helemaal waarom mensen niet blij zijn met de manier waarop de serie eindigde, want deze kwam niet echt tot een einde. We bleven achter op een behoorlijk onopgeloste plek, die logisch leek voor het personage dat zichzelf in een zelfopgelegde ballingschap geplaatst had," aldus Hall tegenover Entertainment Tonight.

"Ik wist dat de finale van de serie niet goed zou vallen bij de kijkers. Het voelde ook voor mij niet goed en ik had de indruk dat we hem verder moesten verkennen als die kans zich voor zou doen. Dat voelde logisch en dat waren we verschuldigd aan het personage en natuurlijk aan de fans."

Je kunt Dexter zien op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Dexter, Showtime, Finale, Michael C Hall

Populair nieuws