search
Nieuw op Netflix: Het tweede seizoen van 'Ridley Jones'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het tweede seizoen van 'Ridley Jones'

Het tweede seizoen van de populaire animatieserie verschijnt op Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor de kleinsten onder ons. Het tweede seizoen van de animatieserie Ridley Jones verschijnt namelijk morgen, dinsdag 2 november 2021 op Netflix.

Je bent voor of je bent tegen de animatieserie Ridley Jones. De meningen zijn dan ook sterk verdeeld. Het is mede omwille van deze reden dat de reeks op bijvoorbeeld IMDB slechts een beoordeling heeft van 5/10. Toch moet het gezegd dat heel wat kinderen grote fan zijn van deze serie.

Ridley Jones vertelt het verhaal van Ridley en haar vriendjes. Zij hebben de taak gekregen om de schatten in het Natuurhistorisch Museum te beschermen. Wat ze echter in eerste instantie niet weten is dat alles in het museum 's nachts tot leven komt. Als dat maar goed komt!

2 november 2021
Het tweede seizoen van de animatieserie is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf dinsdag 2 november 2021. Wil jij of je kleine spruit alvast een voorsmaakje krijgen van wat het tweede seizoen voor jullie in petto zal hebben? Dan loont het de moeite om de onderstaande trailer even te bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen