search
'Wu-Tang: An American Saga' seizoen 2 onderweg naar Videoland
Series / Nieuws

'Wu-Tang: An American Saga' seizoen 2 onderweg naar Videoland

Het tweede seizoen van de reeks zal nog deze maand op Videoland verschijnen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van de rapgroep Wu-Tang Clan. Het tweede seizoen van hun serie genaamd Wu-Tang: An American Saga komt namelijk later deze maand naar Videoland.

In het tweede seizoen zien we hoe een nieuwe start moeilijk wordt voor Bonny wanneer een beslissing zijn leven volledig op zijn kop zet. Toch maakt hij uiteindelijk de beslissing om volledig voor de muziek te gaan. Ondertussen geldt voor de andere leden dat ze reeds voldoende aan hun hoofd hebben in The Projects. Slaagt Bobby erin om ze allemaal weer bij elkaar te krijgen en zijn visie te verduidelijken?

Goede beoordelingen
Voor de lancering van het eerste seizoen van de reeks Wu-Tang: An American Saga moeten we terug in de tijd, meer bepaald naar het jaar 2019. Op 4 september van dat jaar ging het eerste seizoen namelijk in première. Ondertussen werd duidelijk dat deze reeks kan rekenen op heel wat uitstekende beoordelingen. Zo heeft ze op de gespecialiseerde website IMDB een beoordeling op moment van schrijven van 8,3/10.

Ben jij ook iemand die wel fan is van de Wu-Tang Clan en kijk jij dan ook uit naar het verschijnen van het tweede seizoen bij Videoland? Daarvoor moet je nog maar even geduld koesteren. Het tweede seizoen verschijnt namelijk op 11 november 2021. Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van het tweede seizoen? Dan kan de trailer die je hieronder terug kan vinden daarvoor zorgen!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen