Eerste recensies 'Dexter: New Blood': De moeite waard?

Recensies 'Dexter: New Blood': De moeite waard?

Is Dexter: New Blood de moeite van het kijken waard, of is het toch meer van hetzelfde?

Jim Pedd, 1 november 2021 18:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vandaag stromen de eerste recensies van Dexter: New Blood binnen. Die moet recht zetten wat krom was, namelijk het laatste seizoen van de hitserie rond seriemoordenaar Dexter Morgan. Maar slaagt de reboot ook in die opzet?

Als we Dexter weer aantreffen in Dexter: New Blood woont 'ie in een heel ander deel van de Verenigde Staten. Geen warm Miami meer, maar juist een ijskoude setting vol sneeuw. Dexter hoopt heel erg z'n Dark Passenger te kunnen onderdrukken, maar loopt na al die jaren er tegenaan dat 't niet lukt.

Eerste recensies
We zetten de eerste recensies voor je op een rij:

IndieWire: "Of 'New Blood' de vragen die gesteld worden goed beantwoordt of niet, is aan jou. Dexter is nog altijd Dexter. Laat je maar leiden door je geweten."

Uproxx: "Dexter Morgan had zich nooit voor altijd kunnen verbergen. Bekijk dus maar eens waar hij tegenwoordig mee bezig is. Je zal van de nieuwe vibes houden, en de oude bekende elementen kunnen waarderen."

Decider: "Het beste aan Dexter: New Blood, is dat 't zo belachelijk leuk is. De afleveringen die critici kregen zitten vol met duistere, bijna campy, humor en oprecht menselijk drama."

Dexter kun je streamen op Prime Video.
Lees meer over: Dexter New Blood, Recensies, Review, Showtime, Clyde Phillips, Michael C Hall

Populair nieuws