search
'Y: The Last Man'-maker over het explosieve einde van de serie
Series / Nieuws

'Y: The Last Man'-maker over het explosieve einde van de serie

Eliza Clark vertelt over de explosieve finale van Y: The Last Man.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van Y: The Last Man kwam afgelopen maandag tot einde. Zelfs voordat de finale van het eerste seizoen te zien was, hoorden we al dat de serie geen tweede seizoen zou krijgen.

Showrunner Eliza Clark vertelt tijdens een interview over de finale. Volgens haar hebben de hoofdpersonen vrij bewust grote veranderingen doorgemaakt naarmate de boel vorderde.

Y: The Last Man-finale
Tijdens een interview met ComicBook.com vertelde Clark over de bedoelingen achter de finale. Ze vertelde met name over het karakter van hoofdpersoon Yorick Brown en zijn beschermer Agent 355.

"Ik denk dat ze compleet andere mensen zijn dan ze aan het begin van het verhaal waren," begon ze.

"Yorick was aan het begin een persoon die zich verborg achter zijn rol als Beth's vriendje. Hij was overal bang voor. Hij heeft te maken met immens veel survivor's guilt. Maar tegen het einde van het seizoen, realiseert hij wat het betekent om de enige overlever - of de tweede, hij en zijn aapje, te zijn. En ik hou ervan dat hij 355 vraagt of hij niet gewoon vracht op een reis kan zijn, maar een lid van het trio dat een bijdrage levert. Je ziet hem volwassen worden."

Y: The Last Man stream je via Disney+.



Aanbevolen artikelen