search
HBO onthult de volgende apocalypse in 'Station Eleven'-trailer
Series / Trailer

HBO onthult de volgende apocalypse in 'Station Eleven'-trailer

De serie Station Eleven duikt in het einde van de wereld en doet dat op HBO.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
HBO Max heeft officieel de eerste beelden vrijgegeven van de nieuwste blockbuster-serie: Station Eleven.

De serie Station Eleven is een verfilming van het gelijknamige boek van Emily St. John Mandel. In de trailer zien we de behoorlijk indrukwekkende castleden voor het eerst samen, waaronder Mackenzie Davis, Himesh Patel, Gael Garcia Bernal en Lori Petty. Bovendien onthult de trailer van Station Eleven dat de serie vanaf 16 december op HBO Max te zien is.

Station Eleven-trailer
Station Eleven begint met een grieppandemie die de meeste mensen van de wereld doodt.

Het boek volgt verschillende groepen overlevenden in de post-apocalyptische wereld. Zo zien we een reizende symfonie aan acteurs en muzikanten, die we volgen voor en na de apocalypse.

We zien in de serie Davis als Kirsten, Dev Patel als Jeevan, David Wilmot als Clark, Nabhaan Rizwan als Frank Chaudhary, Philippine Velge als Alexandra, Daniel Zovatto als The Prophet, Petty als The Conductor, Bernal als Arthur, Caitlin FitzGerald als Elizabeth, en Danielle Deadwyler als Miranda.

"We begonnen met de serie voor de COVID-19 pandemie en geloofden in het concept," legde showrunner Patrick Somerville over Station Eleven uit. "We wilden altijd al een post-apocalyptische serie over plezier maken."

Wellicht dat 'ie daarom zo passend lijkt:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen