search
'Stargirl'-serie onthult een wel heel toffe schurk voor seizoen 3

'Stargirl'-serie onthult een wel heel toffe schurk voor seizoen 3

In het derde seizoen krijgt de serie Stargirl een vette nieuwe slechterik.

Jim Pedd
Dinsdagavond kwam het tweede seizoen van de The CW-serie Stargirl tot een einde. Die bestond uit een behoorlijk intense showdown tussen de helden van Blue Valley en Eclipso. Maar bracht ook de belofte van een grote schurk in het nieuwe seizoen met zich mee.

De seizoensfinale liet zien hoe Eclipso zijn grote plannen kon uitvoeren. Hij liet Courtney toegeven dat ze hem haatte, waarmee hij haar kon bezetten als gastvrouw. Daardoor kreeg hij de macht over de Cosmic Staff en de Shadowlands en de Aarde samenvoegen. Maar dat werd natuurlijk op tijd beëindigd door de helden.

Nieuwe schurk
Goed, natuurlijk is Eclipso nu weg en komt Sylvester terug om Courtney meer te leren over de Cosmic Staff, zodat ze eindelijk vooruitgang kan boeken.

En nu blijkt dat er een grote nieuwe slechterik is.

In de scène na de aftiteling van Stargirl bezoeken we het creepy Helix Institute. Daarin bleek dat Jennie's broer Todd daar vast zag. Zuster Louise Love informeerde Mister Bones vervolgens dat Jennie terug in Milwaukee was, en dat zijn vrienden 'zoals haar' heeft in Blue Valley.

Mister Bones is geïntrigeerd door het idee dat helden en schurken samenleven. En verklaart dat hij ernaar uitkijkt om hen samen te zien, dus is het wat hem betreft tijd om dat bezoekje uit te voeren. De scène laat ook Mister Bones in het echt zien.Aanbevolen artikelen