search
Mysterieuze nieuwe 'Star Wars'-serie 'The Acolyte' op Disney+ licht een tipje van de sluier op
Series / Nieuws

Mysterieuze nieuwe 'Star Wars'-serie 'The Acolyte' op Disney+ licht een tipje van de sluier op

De serie The Acolyte krijgt z'n eerste details en wordt volgend jaar opgenomen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Acolyte is een van de meest mysterieuze Star Wars-series die op dit moment in ontwikkeling zijn voor streamingdienst Disney+. Vandaag zijn er mogelijk nieuwe details onthuld.

We weten dat The Acolyte zich 200 jaar voor het begin van de Skywalker Saga afspeelt. De serie The Acolyte toont het einde van het The High Republic-tijdperk, en is een cruciaal hoofdstuk in de franchise. Nu horen we geruchten over de richting van de show.

Het verhaal van The Acolyte
De site The Illuminerdi stelt dat The Acolyte draait om een belangrijk moment uit het Star Wars-canon en moet laten zien dat The High Republic ten val komt en in de schaduw van de Dark Side komt te staan.

The High Republic was een tijdperk van succes, omdat de Sith verslagen waardoor de Jedi Order. Maar die kwamen weer op en dat is precies rond deze tijd.

Volgens de anonieme bronnen van de site The Illuminerdi is de werktitel van The Acolyte Paradox. De hoofdpersoon zou Aura heten. Hoewel we niet zeker weten of dat klopt, kan het een codenaam zijn voor een ander personage.

The Acolyte wordt volgend jaar opgenomen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen