Goed nieuws voor 'Good Omens': er komt meer!

Goed nieuws voor 'Good Omens'

Fans van de serie Good Omens opgelet: er komt een tweede seizoen aan.

Bram de Groot, 30 juni 2021 om 19:23

Amazon Studios heeft het tweede seizoen voor de serie Good Omens aangekondigd. Michael Sheen en David Tennant zijn wederom te zien in de hoofdrol als de engel Aziraphale en de demon Crowley.
De serie Good Omens is gebaseerd op de internationale bestseller roman van Terry Pratchett en Neil Gaiman en het zesdelige tweede seizoen zal het 'Good Omens Universum' en de personages verder uitbouwen.

Tweede seizoen voor Good Omens
In de serie moeten het onwaarschijnlijk duo van Sheen en Tennant samenwerken om de wereld te redden van de apocalyps. Het nieuwe seizoen zal verhaallijnen verkennen die verder gaan dan het originele bronmateriaal.

"De terugkeer van Good Omens is geweldig nieuws. Ik werk weer samen met Michael, en ik mag de prachtige woorden van Neil nog eens uitspreken. Het is waarschijnlijk minder goed voor het universum omdat het bijna zeker betekent dat er een nieuwe existentiële bedreiging zal zijn om mee om te gaan, maar weet je - swings and roundabouts," aldus Tennant in het officiële bericht.

Het tweede seizoen van het zesdelige humoristische fantasydrama begint later dit jaar met filmen in Schotland en gaat weer in première op Amazon Prime Video. Het nieuwe seizoen wordt geproduceerd door Amazon Studios, BBC Studios Productions, The Blank Corporation en Narrativia.

Bron: Twitter

Lees meer over: Good Omens, Michael Sheen, Amazon, David Tennant

Populair nieuws