'Green Lantern' wordt duisterder dan je denkt

'Green Lantern' wordt duisterder dan je denkt

De serie Green Lantern van HBO Max belooft heel spannend te worden.

Jim Pedd, 4 november 2021 om 19:51

De live-action Green Lantern-serie van HBO Max laat nog wel even op zich wachten. Maar schrijver en showrunner Seth Grahame-Smith vertelt dat het een grote onderneming is. Bovendien eentje die een duisterdere toon met zich meebrengt dan je wellicht zou denken.
The Illuminerdi meldt dat de serie qua stijl op Watchmen zal lijken, waarmee deze wat meer duisterheid met zich meebrengt dan je wellicht gewend bent van hoe de personages tot nu toe zijn weergegeven.

Green Lantern-serie
De site The Illuminerdi meldt niet in hoeverre de serie duister wordt, maar stelt wel dat het geheel behoorlijk duikt in de diepere persoonlijke levens van de personages, terwijl zij allen omgaan met problemen van homofobie, vooroordelen en meer.

Eerder hoorden we al dat de serie zal draaien om Guy Gardner, die gespeeld wordt door acteur Finn Wittrock.

In de serie Green Lantern zou Gardner een "diepe onderstroom van pijn" voelen, als alfamannetje. Alan Scott is de verbeeldtenis van mannelijke perfectie, die tegelijk zijn homoseksualiteit verbergt. En dan is er nog het personage Bree Jarta, dat complexe worstelingen doormaakt en half-mens, half-alien is en te maken heeft met seksisme op Aarde.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Green Lantern, Green Lantern Corps, HBO Max, HBO

Populair nieuws