search
Strakke Marvel-kostuums op foto 'Hawkeye'
Series / Nieuws

Strakke Marvel-kostuums op foto 'Hawkeye'

Disney+ komt later deze maand met de serie waarin we afscheid nemen van Clint Barton.

Het personage Clint Barton / Hawkeye is niet het meest geliefde personage in het Marvel Cinematic Universe. Toch behoort hij tot de zes originele Avengers in de filmreeks en waarschijnlijk daarom krijgt hij zijn eigen solo-avontuur, net als Black Widow dat eerder dit jaar kreeg.

Het personage van Jeremy Renner krijgt echter geen film, maar een serie op Disney+. Net als Natasha Romanoff dat deed in haar film, zal Barton een opvolger aan ons introduceren. Dit is Kate Bishop van actrice Hailee Steinfeld.

Duo op cover magazine
Via een artikel uit het magazine Lockdown krijgen we een blik op de (latere) kostuums van het duo. Ook zien we de knipogende viervoeter die de naam Lucky the Pizza Dog draagt. De serie speelt zich in een post-blip tijd af in New York, tijdens de kerstdagen.

Op 24 november zet Disney+ de eerste twee afleveringen online en daarna volgen nog vier afleveringen. Overigens is al bekend dat we Yelena Belova van Florence Pugh te zien krijgen. Deze nieuwe Black Widow denkt dat Barton haar grote zus heeft vermoord.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen