search

Ons nieuws van zondag 7 november 2021

Prime Video voegde 3 series nieuw toe deze week
Series / Featured

Prime Video voegde 3 series nieuw toe deze week

Check hier het lijstje met de series die allemaal nieuw zijn in het aanbod van Prime Video.

Het was een rustig, maar wel prima weekje op Prime Video met nieuwe series. We zetten vandaag voor je op een rij wat er allemaal nieuw is in het aanbod van de streamingdienst.

Zoals je gewend bent, beginnen we met de series die een nieuwe aflevering kregen. Daarna duiken we in de series met nieuwe seizoenen.

The Walking Dead: World Beyond (S02E05): Een deel van de groep zet een gevaarlijk plan in gang, maar anderen hebben hun bedenkingen. Er worden meer schokkende ontdekkingen gedaan.

Hausen: Jaschek trekt met zijn zoon Juri in het flatgebouw waar hij de nieuwe conciërge van is. Het gebouw blijkt de bewoners drugs te verstrekken in ruil voor persoonlijike offers. Vóór het Gebouw zich gewonnen geeft eist het het ultieme offer.

Earth to Luna!: Luna is een kind met een grote verbeelding, een voorliefde voor wetenschap én de natuur. Zij wil samen met haar kleine broertje en fret proberen te leren hoe dingen werken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slecht nieuws voor 'Stranger Things' seizoen 4
Series / Foto's

Slecht nieuws voor 'Stranger Things' seizoen 4

Het wordt echt nog even wachten tot we weer nieuwe afleveringen van Stranger Things zien.

In de zomer van 2016 verscheen het eerste seizoen van de serie Stranger Things op Netflix. De show met een flink '80 invloed was gelijk een succes. In 2017 verscheen het tweede seizoen en in 2019 kwam seizoen drie. Nu wachten we al heel lang op het nieuwe seizoen.

Gisteren zagen we al de nieuwe trailer Welcome to California voor seizoen vier en nu weten we ook wanneer de serie verschijnt, zo ongeveer.

Stranger Things in de zomer van 2022
Het langverwachte vierde seizoen van Stranger Things verschijnt (helaas) pas in de zomer van 2022 op Netflix. Dit werd bekend tijdens Stranger Things Day.

Hieronder nogmaals die trailer van gisteren, en ook nog wat foto's daarna.



Stranger Things mag zich een wereldwijd fenomeen noemen en heeft het meer dan 65 awards en 175 nominaties in de wacht gesleept, waaronder Emmy's, Golden Globes, Grammy's, SAG, DGA, PGA, WGA, BAFTA, een Peabody Award, AFI Program of the Year, de People's Choice Awards, MTV Movie & TV Awards, Teen Choice Awards en vele anderen. De drievoudige Emmy Award-genomineerde voor 'Beste Drama' is een van de populairste Netflix Originals tot nu toe.








Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een grimmig Hawkins op posters 'Stranger Things'
Series / Posters

Een grimmig Hawkins op posters 'Stranger Things'

De scifi '80-serie van Netflix is zeker duister maar heeft ook kleurrijke personages.

Als Stranger Things seizoen vier in de zomer van 2022 op Netflix staat, dan zijn we drie jaar verder na de release van seizoen drie, en dat is toch best een lange tijd. De streamingdienst realiseert dat ook en organiseerde dit weekend Stranger Things Day.

Tijdens die dag werd onder meer de teaser Welcome to California onthuld. Ook werd duidelijk welke titels de negen nieuwe afleveringen hebben.

Twee gave posters voor Stranger Things
Ook verschenen er twee gave posters voor de scifi '80-serie online en daarop ligt de nadruk op 1. het stadje Hawkins en 2. de vijf jonge hoofdrolspelers Finn Wolfhard als Mike Wheeler, Gaten Matarazzo als Dustin Henderson, Caleb McLaughlin als Lucas Sinclair, Noah Schnapp als Will Byers en uiteraard Millie Bobby Brown als Eleven.

Hieronder zie je de affiches die de successerie even extra onder de aandacht brengen, met vermoedelijk de hoop dat de honger naar seizoen vier even gestild wordt. Of kijk gewoon nog een keer die eerste drie seizoenen.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-serie 'Hawkeye' wordt een stuk duisterder dan je denkt
Series / Nieuws

Marvel-serie 'Hawkeye' wordt een stuk duisterder dan je denkt

Uit de trailers zou je het niet halen, maar Hawkeye bevat behoorlijk wat duistere momenten.

De marketing rondom Marvel Studios-serie Hawkeye presenteert de serie als een luchtige, actie-comedy met een Kerstmis-setting die een en al gezelligheid uitstraalt.

Niets is echter minder waar. Regisseurs Bert & Bertie, die meerdere afleveringen van de serie maakten, onthulden dat de serie ook de nodige duistere momenten heeft die aansluiten op de gebeurtenissen in Avengers: Endgame.

Sporen van Ronin
In die film kregen we een idee van wat Jeremy Renners Clint Barton zoal uitvoerde nadat zijn vrouw en kinderen verdwenen nadat Thanos met zijn vingers knipte. Hawkeye veranderde in de gewelddadige Ronin tot hij zijn leven beterde gedurende Endgame.

Tijdens een gesprek met GamesRadar zei Bert dat de Ronin-persona en de impact op Clint verder worden onderzocht in de serie:

"Jeremy Renner omarmt de duisternis. Hij wilde dat graag zien in de serie. En er zijn momenten dat Ronin naar boven komt. Het is belangrijk dat je hem kwetsbaar laat zien, zodat hij een ontwikkeling door kan maken."

Hawkeye is vanaf 24 november a.s. te streamen via Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Strakke Marvel-kostuums op foto 'Hawkeye'
Series / Nieuws

Strakke Marvel-kostuums op foto 'Hawkeye'

Disney+ komt later deze maand met de serie waarin we afscheid nemen van Clint Barton.

Het personage Clint Barton / Hawkeye is niet het meest geliefde personage in het Marvel Cinematic Universe. Toch behoort hij tot de zes originele Avengers in de filmreeks en waarschijnlijk daarom krijgt hij zijn eigen solo-avontuur, net als Black Widow dat eerder dit jaar kreeg.

Het personage van Jeremy Renner krijgt echter geen film, maar een serie op Disney+. Net als Natasha Romanoff dat deed in haar film, zal Barton een opvolger aan ons introduceren. Dit is Kate Bishop van actrice Hailee Steinfeld.

Duo op cover magazine
Via een artikel uit het magazine Lockdown krijgen we een blik op de (latere) kostuums van het duo. Ook zien we de knipogende viervoeter die de naam Lucky the Pizza Dog draagt. De serie speelt zich in een post-blip tijd af in New York, tijdens de kerstdagen.

Op 24 november zet Disney+ de eerste twee afleveringen online en daarna volgen nog vier afleveringen. Overigens is al bekend dat we Yelena Belova van Florence Pugh te zien krijgen. Deze nieuwe Black Widow denkt dat Barton haar grote zus heeft vermoord.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze serie van Disney+ gaat zonder de held verder
Series / Nieuws

Deze serie van Disney+ gaat zonder de held verder

Mighty Ducks: Game Changers van Disney+ zal het zonder Emilio Estevez moeten doen.

Eerder dit jaar keerde Emilio Estevez terug als Gordon Bombay, uiteraard in een vervolg op de film The Mighty Ducks uit 1992. De serie heeft de titel Mighty Ducks: Game Changers en er wordt gewerkt aan een tweede seizoen.

Nu wordt duidelijk dat Emilio Estevez er niet bij zal zijn, ondanks dat de serie - in tegenstelling tot de film - sterk werd ontvangen. Deadline meldt dat ABC Signature, onderdeel van Disney Television Studios, de acteur niet gaat inzetten voor seizoen twee. Hij had er wel een optie voor staan in zijn contact.

Mighty Ducks zonder Estevez
De opnames voor seizoen twee moeten begin volgend jaar starten en er wordt nu gewerkt aan de scripts. Volgens Deadline moet Coach Bombay uit het verhaal geschreven worden. De reden is nog wat onduidelijk.

Volgens een aantal berichten is Estevez niet akkoord met de regel dat alle cast en crew gevaccineerd moeten zijn om op de set te mogen werken. Andere berichten melden dat de acteur creatieve meningsverschillen heeft met de makers.

Je vindt de tien afleveringen van het eerste seizoen gewoon op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Terugkeer 'Arrowverse'-series en 'Riverdale' bekend
Series / Nieuws

Terugkeer 'Arrowverse'-series en 'Riverdale' bekend

Arrowverse-series en Riverdale van The CW krijgen midseason-datums waarop ze terugkeren, of starten.

De zender The CW weet heel wat succesvolle tv-series op te leveren. Zo verschijnen op de zender al jarenlang de series binnen het grotere Arrowverse. Nu heeft The CW onthuld wanneer bepaalde series starten of volgend jaar weer terugkeren na de seizoensonderbreking.

Zo wordt duidelijk dat de nieuwe DC-serie Naomi met Kaci Walfall als het titelpersonage start op 11 januari. En dat is op dezelfde avond van het tweede seizoen van Superman & Lois.

Op 12 januari keert DC's Legends of Tomorrow terug voor de tweede helft van het zevende seizoen. Dat geldt ook voor Batwoman die op 12 januari verdergaat met het derde seizoen.

Riverdale en The Flash
The CW onthulde dat niet Arrowverse-serie Riverdale in maart verdergaat met seizoen zes. Overigens verschijnt de eerste reeks afleveringen vanaf 16 november dit jaar voordat er een kleine pauze is.

The Flash start ook op 16 november aan een nieuw seizoen, namelijk het achtste. En wel met het vijfdelige Armageddon. Ook deze Arrowverse-serie zal tussendoor een kleine break kennen en keert op 9 maart weer terug voor de tweede reeks afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Sons of Anarchy'-acteur overleden
Series / Nieuws

'Sons of Anarchy'-acteur overleden

Acteur William Lucking werd 80 jaar en speelde in de serie het personage Piney Winston.

Als je fan bent van de serie Sons of Anarchy dan kun je vast wel het personage Piney Winston voor de geest halen. Dit personage werd gespeeld door acteur William Lucking en nu is bekend dat hij is overleden.

Via Deadline wordt duidelijk dat Lucking 80 jaar oud is geworden. Hij is al op 18 oktober overleden, maar zijn vrouw heeft het nieuws pas afgelopen donderdag bekend gemaakt. Waaraan hij is overleden is niet onthuld.

William Lucking werd 80 jaar
"Hoewel William vaak stoere en sterke mannen speelde, was hij in zijn eigenlijke leven een elegante man met een briljant intellect die ervan hield om over politiek en actualiteiten te discussiëren, filosofie en natuurkunde te bespreken en verfijnde meningen over kunst en poëzie naar voren te brengen," schreef de vrouw van Lucking in zijn overlijdensbericht.

Lucking heeft maar liefst 161 titels achter zijn op de IMDb. Hij is ook bekend uit films als Contraband, Erin Brockovich, Red Dragon en The Limey. In Sons of Anarchy was hij in 49 afleveringen te zien. Kurt Sutter, de bedenker van de serie, stond ook bij het overlijden van Lucking stil:

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoen 4 van 'Stranger Things' krijgt 9 afleveringen met deze titels
Series / Nieuws

Seizoen 4 van 'Stranger Things' krijgt 9 afleveringen met deze titels

Stranger Things sloot nog af met "Chapter Eight: The Battle of Starcourt".

Het derde seizoen van Stranger Things verscheen op 4 juli 2019 en de titel van de achtste en laatste aflevering van dat seizoen is "Chapter Eight: The Battle of Starcourt". Mocht je die gezien hebben, dan weet je gelijk weer wat je toen zag.

Maar wat gaat er in seizoen vier gebeuren? We weten al dat het seizoen zich ver buiten Hawkins gaat afspelen en dat we ook wat nieuwe personages gaan ontmoeten. We weten ook dat David Harbours Jim Hopper gevangen is genomen in Rusland. Wat we ook weten, maar nog te zien krijgen is dat seizoen vier ons nieuwe gevaren in de States brengt.

Stranger Things in de zomer van 2022
Het langverwachte vierde seizoen van Stranger Things verschijnt in de zomer van 2022 op Netflix. Dit werd bekend tijdens Stranger Things Day en de streamingdienst onthulde ook wat de titels van de negen nieuwe afleveringen worden, dit zijn:

1. "The Hellfire Club"
2. "Vecna's Curse"
3. "The Monster and the Superhero"
4. "Dear Billy"
5. "The Nina Project"
6. "The Dive"
7. "The Massacre at Hawkins Lab"
8. "Papa"
9. "The Piggyback"

De titels werden onthuld via een video waarin de titels worden opgesomd. Het wordt dus nog wel even wachten voordat je kunt starten met "The Hellfire Club". Bekijk de reeds verschenen afleveringen uiteraard gewoon op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.