search
Disney+-serie 'Hawkeye' krijgt gigantische bedreiging
Series / Nieuws

Disney+-serie 'Hawkeye' krijgt gigantische bedreiging

De serie Hawkeye krijgt een wel heel erg grote vijand lijkt het.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog krap een maand te gaan en dan is de serie Hawkeye te zien op Disney+. Naast een hele lange reeks trailers heeft Disney+ nu een nieuwe promo vrijgegeven die laat zien dat er een hele grote schurk in de serie zou kunnen zitten.

Marvel Studios gaf een nieuwe promo vrij op Twitter. Daarin zien we Eleanor Bishop, een personage van actrice Vera Farmiga. Zij spreekt in de promo met Clint Barton (Jeremy Renner) en haar dochter Kate (Hailee Steinfeld).

Gigantische bedreiging
In een moment dat je zo zou kunnen missen, zegt Eleanor dat de twee het opnemen tegen "een Avengers-achtige bedreiging".

Aangezien de serie twee van de meest normale Marvel-personages bevat, hebben we nogal wat vraagtekens bij dat regeltje tekst. Want tegen welke schurk moeten de twee het dan opnemen straks?

Tot nu toe zagen we in de promo's alleen voorbij komen dat de Tracksuit Mafia de grote slechterik zou zijn. Die groep is wel hard, maar verre van een Avengers-achtige bedreiging.

Een populaire theorie is dat Farmiga zelf de grote schurk zou kunnen zijn. In de comics is zij Madame Masque, een van de belangrijkste tegenstanders van Iron Man in de comics. Hieronder de promo:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen