search
Eerste trailer van de nieuwe komedieserie 'Harlem' op Prime Video
Series / Nieuws

Eerste trailer van de nieuwe komedieserie 'Harlem' op Prime Video

Het is de eerste trailer die werd gelanceerd van de gloednieuwe Amazon Prime Video original...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Amazon Prime Video heeft de eerste trailer op de wereld losgelaten van haar aankomende original genaamd Harlem. Het moet gezegd, de trailer ziet er alvast bijzonder veelbelovend uit!

In de nieuwe komedieserie Harlem volgen we vier stijlvolle evenals ambitieuze vriendinnen die allemaal in Harlem wonen in de Amerikaanse metropool New York.

Eén van de mensen die we volgen in de reeks is Camille. Zij is hoogleraar anthropologie en weet dus met andere woorden heel wat over de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Toch is het zo dat ze maar weinig ruimte weet te creëren voor haar eigen liefdesleven. Daarnaast zijn er ook nog Tye de tech-ontwikkelaar, Quinn de mode-ontwerper evenals Angie de zelfverzekerde zangeres die ook af en toe aan de bak komt als actrice.

Veelbelovende trailer
Eerder werd reeds bekend gemaakt hoe de cast van de reeks er min of meer uit zal komen te zien. De hoofdrollen zijn in ieder geval weggelegd voor Tyler Lepley, Meagan Good, Grace Byers en Shoniqua Shandai. Het script voor de reeks komt van de hand van Britt Matt en Tracy Oliver.

Heel wat mensen (waaronder ook ondergetekende) zijn grote fan van een interessante komedieserie op z'n tijd en dat blijkt Harlem absoluut te worden. Wil jij ook alvast een voorsmaakje krijgen van deze gloednieuwe reeks? Bekijk dan zeker en vast even de trailer die je hieronder terug kan vinden!

Aanbevolen artikelen