Yes! Guadalajara-kartel kom er maar in want 'Narcos: Mexico' seizoen 3 staat nu op Netflix

Nu op Netflix: De zwanenzang van 'Narcos: Mexico'

Het derde seizoen is meteen ook het laatste voor deze veelgeprezen serie...

Geoffrey Ketels, 9 november 2021 om 12:27

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het is altijd een beetje met een dubbel gevoel om een nieuw seizoen aan te kondigen van een geweldige reeks wanneer dat ook meteen het laatste is. Deze keer is het de beurt aan het derde en laatste seizoen van Narcos: Mexico.
De eerste twee seizoenen van Narcos: Mexico hebben de opkomst duidelijk gemaakt van het beruchte Guadalajara-kartel en hebben ons deel laten uitmaken van de belevenissen van de agent Enrique 'Kiki' Camarena en diens familie.

Het derde seizoen heeft weer wat bijzonders voor de kijkers van de reeks in petto. Deze keer maken we namelijk een sprong in de tijd.

Diego Luna
Het merendeel van de inmiddels vertrouwde castleden zijn terug van de partij. Natuurlijk is er ook één naam die uitblinkt in afwezigheid. Het gaat hierbij om Diego Luna. Bovendien zijn er ook heel wat nieuwe namen die worden geïntroduceerd. Onder hen onder meer Benito Antonio Martínez Ocasio, Luis Gerardo Méndez en Alberto Guerra. Ook Luisa Rubino maakt haar opwachting in het derde deel van de reeks.

Het derde seizoen van de serie Narcos: Mexico is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix. Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van dit laatste seizoen? Dan kan de onderstaande trailer daarvoor zorgen!Lees meer over: Narcos, Narcos Mexico, serie, series, Netflix

Populair nieuws