search
Ethan Hawke als Spider-Man schurk in 'Moon Knight'?
Series / Nieuws

Ethan Hawke als Spider-Man schurk in 'Moon Knight'?

De acteur heeft een nog mysterieuze rol in de volgende Marvel-serie op Disney+.

Als we later dit jaar Hawkeye op Disney+ hebben gezien, dan wordt het uitkijken welke serie daarna komt. Het lijkt erop dat dit Ms. Marvel wordt, maar er zijn nog veel meer series die zouden kunnen verschijnen.

Marvel Studios heeft namelijk ook al She-Hulk en Moon Knight opgenomen en Ms. Marvel zou reshoots nodig hebben. Mocht het Moon Knight worden dan krijgen we Oscar Isaac te zien als Marc Spector / Moon Knight en Ethan Hawke speelt een nog onbekende schurk.

Spider-Man schurk in Moon Knight?
Waarschijnlijk krijgen we aankomende vrijdag tijdens Disney+ Day een eerste blik te zien op de 'Fist of Khonshu'. Nu gaat er al even het gerucht dat Hawke de Marvel-versie van Dracula gaat spelen. Comicbook.com heeft er nu een tweede naam tegenaan gegooid: Morlun.

Deze klassieke Spider-Man slechterik is onderdeel van de vampiergroep Inheritors en die maken jacht op bepaalde individuen om de levenskracht uit hen te zuigen. Comicbook meent dat bij eerdere concept-art voor Moon Knight al wat vage mythische hints bevatte naar het personage.

In de serie zien we het verhaal van Marc Spector, een voormalige Amerikaanse marinier met een dissociatieve identiteitsstoornis (DIS) die het kanaal wordt voor de Egyptische maangod Khonshu. De showrunner is Jeremy Slater en de serie moet sowieso in 2022 op Disney+ verschijnen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen