'Moon Knight' is een enorme uitdaging

'Moon Knight' is een enorme uitdaging

Oscar Isaac noemt Moon Knight een bijzonder grote uitdaging om te maken.

Jim Pedd, 16 oktober 2021 om 08:43

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De aankomende Moon Knight-serie op Disney+ heeft het potentieel om een van de meest unieke producties van Marvel Studios te worden.
De show duikt in de geest van een van de meest duistere personages uit de Marvel Comics. Acteur Oscar Isaac, die de hoofdrol speelt, vertelde recent tijdens een podcast van Variety dat hij het een moeilijke rol vindt, maar ook een geweldige om te spelen.

Moon Knight is zwaar
"Toen ik in gesprek ging met Kevin [Feige] vertelde hem dat ik grote ideeën zou hebben. En dat als hij het niets vond, dat prima was. Maar meteen wisten we het allemaal," begon Isaac.

"Ik ontdekte zoveel ruimte om dingen te doen die ik nog nooit eerder gedaan had, en graag eens wilde ervaren. Het was ook de grootste werklast die ik ook in mijn carrière gehad heb, de hoeveelheid werk die we in acht maanden moesten verrichten was ongelofelijk. En toch kon ik niet wachten om van start te gaan."

Moon Knight werd dit jaar in Boedapest, Hongarije, opgenomen. Fans hebben nog maar weinig te zien gekregen van de serie.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Moon Knight, Oscar Isaac, MCU, marvel studios, Disney Plus

Populair nieuws