Trailers en meer voor 12 Marvel-series van Disney+!

Trailers en meer voor 12 Marvel-series van Disney+

Veel nieuws over het Marvel Cinematic Universe dat je alleen op Disney's streamingdienst ziet.

Bram de Groot, 12 november 2021 20:43

Vandaag is het Disney+ Day en we kregen een uitgebreide blik op wat we komende twee jaar in het Marvel Cinematic Universe te zien krijgen op de streamingdienst. Er was nieuws over maar liefst twaalf reeds aangekondigde en compleet nieuwe titels.
Hieronder een snel overzicht van alle nieuwtjes die tijdens Disney+ verschenen rondom de series van Marvel Studios. We starten met de trailers voor She-Hulk, Moon Knight en Ms. Marvel.
Eerste blik op Nick Fury uit Secret Invasion
In de megapreview van Disney+ zien we ook een eerste shot uit de serie Secret Invasion met Nick Fury van Samuel L. Jackson, zonder lapje voor zijn oog.

Logo's nieuwe en
Op de Twitter-pagina van Disney+ verscheen een enorme waslijst met logo voor series die compleet nieuw zijn aangekondigd. Dit zijn de live actionseries Echo en Agatha: House of Harkness en de animatieseries X-Men '97, Marvel Zombies en Spider-Man: Freshman Year.Update aangekondigde Marvel-series
Hieronder ook de logo's voor de reeds aangekondigde series, met She Hulk, Moon Knight, Ms. Marvel, What If...? seizoen 2, I am Groot, Iron Heart en Secret Invasion.
Lees meer over: She Hulk, Moon Knight, Ms Marvel, Secret Invasion, I am Groot, Iron Heart, What If

Populair nieuws