search

Ons nieuws van vrijdag 12 november 2021

'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' onthult opvallende beelden
Series / Trailer

'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' onthult opvallende beelden

Check hier de eerste beelden van de serie Star Wars: Obi-Wan Kenobi.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
En nu zijn ze officieel vrijgegeven. Je kan de beelden kijken op Disney+.

Morgen is het Disney Plus Day en in het kader daarvan hebben we vandaag een hele toffe sizzle reel voor de serie Star Wars: Obi-Wan Kenobi. De langverwachte serie is al jaren in de maak en de terugkeer van Ewan McGregor naar de franchise.

Voor het eerst sinds 2005 zien we McGregor weer in de huid van Obi-Wan Kenobi kruipen. Hij woont als de serie begint op de woestijnplaneet Tatooine, waar hij waakte over Luke Skywalker, een van de twee kinderen van Anakin Skywalker (die als de serie van start gaat door het leven gaat als de kwaadaardige Darth Vader).

Eerste beelden
De opnames begonnen in april 2021 onder leiding van Deborah Chow, op een StageCraft-set (die je ook kent van The Mandalorian en The Book of Boba Fett). De acteur liet in september weten dat de opnames klaar waren.

Daarna hebben ze bij Disney en Lucasfilm dus druk gewerkt aan de eerste beelden van de serie, die je nu dus kan zien.

Hieronder de beelden, die dus geen trailer zijn maar wel alvast wat laten zien van wat we mogen verwachten van de serie. We zien ook een paar interview stukjes met onder meer Ewan McGregor en regisseur Deborah Chow.

Bekijk op instagram


De eerstvolgende live-action Star Wars-serie die je kunt zien is The Book of Boba Fett. De serie is vanaf 29 december te zien op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailers en meer voor 12 Marvel-series van Disney+!
Series / Nieuws

Trailers en meer voor 12 Marvel-series van Disney+!

Veel nieuws over het Marvel Cinematic Universe dat je alleen op Disney's streamingdienst ziet.

Vandaag is het Disney+ Day en we kregen een uitgebreide blik op wat we komende twee jaar in het Marvel Cinematic Universe te zien krijgen op de streamingdienst. Er was nieuws over maar liefst twaalf reeds aangekondigde en compleet nieuwe titels.

Hieronder een snel overzicht van alle nieuwtjes die tijdens Disney+ verschenen rondom de series van Marvel Studios. We starten met de trailers voor She-Hulk, Moon Knight en Ms. Marvel.Eerste blik op Nick Fury uit Secret Invasion
In de megapreview van Disney+ zien we ook een eerste shot uit de serie Secret Invasion met Nick Fury van Samuel L. Jackson, zonder lapje voor zijn oog.

Logo's nieuwe en
Op de Twitter-pagina van Disney+ verscheen een enorme waslijst met logo voor series die compleet nieuw zijn aangekondigd. Dit zijn de live actionseries Echo en Agatha: House of Harkness en de animatieseries X-Men '97, Marvel Zombies en Spider-Man: Freshman Year.Update aangekondigde Marvel-series
Hieronder ook de logo's voor de reeds aangekondigde series, met She Hulk, Moon Knight, Ms. Marvel, What If...? seizoen 2, I am Groot, Iron Heart en Secret Invasion.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer 'Sex and the City'-revival 'And Just Like That...'
Series / Trailer

Eerste trailer 'Sex and the City'-revival 'And Just Like That...'

De dames uit de beroemde HBO-serie zijn eindelijk weer bij elkaar voor een reeks nieuwe avonturen.

Het moment waar Sex and the City-fans al vele jaren op wachten is eindelijk daar: de dames zijn officieel terug voor een speciaal nieuw seizoen, dat de titel And Just Like That... draagt.

HBO Max heeft aangekondigd dat de serie zijn debuut beleeft op 9 december a.s. Een historisch moment dus voor de doorgewinterde fans van de oorspronkelijke serie.

Nieuwe dynamieken
Daarnaast heeft de streamingdienst een eerste teaser voor de serie vrijgegeven. Deze beelden kun je hieronder bekijken.

Actrices Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis spelen opnieuw de personages die hen zo bekend maakten in de Sex and the City-serie en -films. Ditmaal wordt de complexe realiteit, de levens en de vriendschappen van deze vrouwen die de 50 zijn gepasseerd onderzocht.

Chris Noth, David Eigenberg, Evan Handler, Mario Cantone en wijlen Willie Garson keren tevens terug voor And Just Like That.... Bekijk hieronder de veelbelovende nieuwe beelden van de HBO Max-serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ maakt serie van 'The Spiderwick Chronicles'
Series / Nieuws

Disney+ maakt serie van 'The Spiderwick Chronicles'

In 2008 werd er al eens een film gemaakt van de beroemde jeugdboeken.

Tijdens de viering van Disney+ Day is een hele hoop onthuld, en natuurlijk ook over de series die we de komende jaren op de streamingdienst kunnen verwachten. Een daarvan is een nieuwe verfilming van The Spiderwick Chronicles.

Het Huis van Muis heeft aangekondigd dat er een serie wordt gemaakt van het beroemde fantasy-avonturenboek voor kinderen van Tony DiTerlizzi en Holly Block.

Parallel universum
In het boek volgen we de familie Grace, die een afgelegen huis erven en daar al snel een duister mysterie over een ver familielid moeten zien te ontrafelen. Rondom het huis lijkt een duistere fantasiewereld te bestaan in een parallelle wereld.

Tijdens de aankondiging werd aangegeven dat het een moderne verfilming va het verhaal betreft.

In 2008 werd er al eens een film gemaakt van de boeken met acteurs als Freddie Highmore, Mary-Louise Parker, Martin Short en Seth Rogen. Het is nog onduidelijk wanneer we de nieuwe serie precies kunnen verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Duistere clip uit grootse scifi-serie 'Invasion'!
Series / Video/clip/featurette

Duistere clip uit grootse scifi-serie 'Invasion'!

Onder meer Sam Neill krijgt te maken met een invasie van buitenaardse wezens.

In de serie Foundation hebben buitenaardse wezens hun weg naar de aarde gevonden en dat doet onze beschaving instorten. De scifiserie startte recent op Apple TV+ en nu hebben we een duistere clip. Check deze hieronder.

Invasion heeft een indrukwekkende cast, waaronder Sam Neill, Golshifteh Farahani, Shamier Anderson, Billy Barrett en Shioli Kutsuna, en hun personages proberen om te gaan met een angstaanjagende nieuwe realiteit die wordt geteisterd door dodelijke buitenaardse wezens.

Waarom is het hier?
"We are not alone," valt er op YouTube te lezen bij de trailer voor het eerste seizoen van Invasion. De serie startte op 22 oktober met drie afleveringen op Apple TV+ en er zijn in totaal tien afleveringen.

De ontvangst van de $200 miljoen kostende serie is erg wisselend met slechts 32 procent op de Tomatometer op Rotten Tomatoes. Wil je de serie kijken? Dan kan dus op Apple's streamingdienst. Hieronder een clip uit de serie, met de titel "Why Is It Here?"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grootse scifi-serie van Apple TV+ krijgt finale trailer
Series / Trailer

Grootse scifi-serie van Apple TV+ krijgt finale trailer

Binnenkort wordt Foundation van Apple T+ afgerond met de tiende aflevering.

Sinds 24 september zet Apple TV+ elke week een nieuwe aflevering van de scifi-serie Foundation online. De aftrap heet "The Emperor's Peace" en werd geregisseerd door Rupert Sanders. Binnenkort wordt de serie afgerond.

De tiende en laatste aflevering verschijnt op 19 november en heet "The Leap" en heeft een script van David S. Goyer. De regisseur is nog niet bekend. Het goede nieuws is dat we al weten dat er een tweede seizoen komt.

Trailer voor finale Foundation
De belangrijkste rollen in de prijzige serie zijn voor Jared Harris (Chernobyl) en Lee Pace (Guardians of the Galaxy) als Hari Seldon en Brother Day. Andere rollen zijn voor Lou Llobell als Gaal Dornick, Leah Harvey als Salvor Hardin, Laura Birn als Eto Demerzel, Terrence Mann als Brother Dusk en Cassian Bilton als Brother Dawn.

Het verhaal gaat over vier uiterst belangrijke individuen die door ruimte en tijd moeten reizen om dodelijke crises en complex relaties te doorstaan die het lot van de mensheid zullen bepalen. Hieronder de 'Finale Trailer'.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Wheel of Time'-showrunner maakte ruzie met de schrijver over de serie
Series / Nieuws

'The Wheel of Time'-showrunner maakte ruzie met de schrijver over de serie

The Wheel of Time wordt gebaseerd op een boekenreeks en de schrijver daarvan was niet altijd even blij.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Wheel of Time-showrunner Rafe Judkins blijkt ruzie gemaakt te hebben met de schrijvers van de boeken over de richting van de serie. Dat onthulde Judkins tijdens een nieuw interview met Variety.

De serie The Wheel of Time is gebaseerd op een veertiendelige boekenreeks, geschreven door Robert Jordan en later afgemaakt door Brandon Sanderson. Voor de serie werkte Judkins samen met Sanderson, die de laatste drie boeken schreef.

The Wheel of Time-ruzie
Tegenover Variety onthulde Judkins regelmatig overleg te hebben gehad met Sanderson (die de laatste drie boeken schreef op basis van aantekeningen van Jordan), en de vrouw van Jordan, Harriet.

Het blijkt dat Judkins en Sanderson het lang niet altijd met elkaar eens werden als het aankomt op het tot leven brengen van The Wheel of Time. Hij vertelde:

"Brandon is echt super eerlijk. Hij zegt bijvoorbeeld: 'Ik denk niet dat dit werkt, en wel om deze reden'. En dan reageer ik: 'Okay, ik moet heel serieus aandacht hieraan besteden'. Maar er zijn ook momenten waarop ik denk: 'Nee, dit is waarom we het doen. Het is een keuze en ik denk dat het werkt en op de lange termijn beter is.' En dan zijn we het eens om het oneens te zijn."

De serie The Wheel of Time gaat op 19 november van start op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'How I Met Your Mother'-fans opgelet: de nieuwe serie heeft een eerste blik!
Series / Foto's

'How I Met Your Mother'-fans opgelet: de nieuwe serie heeft een eerste blik!

De serie How I Met Your Father gaat van start met z'n opnames.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hulu heeft de eerste blik vrijgegeven op de serie How I Met Your Father, met een hoofdrol voor actrice Hilary Duff. De sitcom is gebaseerd op How I Met Your Mother en al enige jaren in de maak.

Duff speelt de hoofdpersoon, die aan haar zoon het verhaal vertelt van hoe ze zijn vader heeft leren kennen. Net als in de originele serie, wordt dat verhaal verteld via een hele rits flashbacks.

How I Met Your Father
De serie How I Met Your Father wordt gemaakt door Isaac Attacker en Elizabeth Berger. Hij speelt zich af in New York CIty, maar Hulu krijgt blijkt uit deze eerste foto hulp bij het tot leven brengen van de Big Apple.

Industrial Light and Magic gebruikt namelijk de virtuele productieset, The Infinity, voor de televisieserie. Dankzij de technologie kunnen de set designers allerlei locaties en settings gebruiken, zonder dat ze daarvoor de set van Disney in Burbank hoeven te verlaten.

Regisseur Pamela Fryman: "Ik kon de dag in Burbank doorbrengen, terwijl we een scène op de Brooklyn Bridge opnamen. De logistiek en het prijskaartje van opnames op locatie (zelfs als er geen pandemie is) zouden deze scène onmogelijk gemaakt hebben. Maar dankzij deze nieuwe technologie was het mogelijk."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' toont onthullende concept art
Series / Foto's

'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' toont onthullende concept art

De serie rond Obi-Wan Kenobi lijkt veelbelovend te worden als we dit zo zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Wars-fans konden gisteren plotsklaps genieten van de eerste beelden van Obi-Wan Kenobi. Althans: er werd een sizzle reel online gelekt die vermoedelijk vandaag pas officieel vrijgegeven had moeten worden.

In die sizzle reel zagen we vooral een paar korte interviews met acteur Ewan McGregor en regisseur Deborah Chow. Maar ook wat concept art, die iets van de serie laten zien. In dit artikel zetten we die concept art en leggen we je uit wat je (vermoedelijk) ziet.

De concept art
Als eerste zie je McGregor's Jedi Master. Hij is duidelijk wat ouder geworden en berijdt een Eopie op het zand van Tatooine.Daarna zie je een beeld van wat een Rebellen-basis lijkt te zijn:De volgende foto is een locatie in de onderwereld:Dit is de eerste blik op een nieuwe planeet die Obi-Wan en zijn bondgenoten vermoedelijk gaan verkennen:Een blik op een van de Inquisitor's van Darth Vader, die samen met twee Stormtroopers aankomt op een onbekende planeet (vermoedelijk Tatooine):Een bataljon Stormtroopers bereidt zich op een nieuwe missie voor:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste reacties op Disney+-serie 'Hawkeye': Kijken of toch niet?
Series / Featured

Eerste reacties op Disney+-serie 'Hawkeye': Kijken of toch niet?

Moet je Hawkeye zeker gaan kijken, of is 't er eentje om te skippen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste reacties op Hawkeye zijn binnen. De serie volgt de Avenger van Jeremy Renner en is de nieuwste live-action serie van Disney+ rond het Marvel Cinematic Universe.

De eerste twee afleveringen van Hawkeye zijn vanaf 27 november te zien. Daarna volgt wekelijks een nieuwe aflevering.

Hawkeye-reacties
Hawkeye volgt boogschutter Clint Barton, terwijl hij zijn gehoor verliest en een nieuwe en jonge held opleidt: zijn fan Kate Bishop. Samen nemen ze het op tegen verschillende bedreigingen, waaronder Fra Fee's huurlingclown Kazi en Florence Pugh's Yelena.

Plotdetails zijn verder weinig bekend gemaakt, al weten we dat Hawkeye ermee begint dat de titelheld op een kerstvakantie gaat met zijn familie in New York City. Daarna raakt hij verzeild in de problemen van een lokale bende en moet hij samen met Kate proberen te overwinnen.

Critici mochten de eerste afleveringen al zien. We doen een greep uit de reacties die zij op Twitter plaatsten:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Wheel of Time' bezoekt elke twee afleveringen een nieuwe wereld
Series / Nieuws

'The Wheel of Time' bezoekt elke twee afleveringen een nieuwe wereld

De serie The Wheel of Time pakt het heel groots aan allemaal.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Volgens showrunner Rafe Judkins zal The Wheel of Time elke twee afleveringen een heel nieuwe wereld laten zien. Daarmee is de serie echt grootschalig, precies zoals Amazon Prime Video belooft.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Robert Jordan en volgt Moiraine. Zij is een van de vrouwen die zichzelf de Aes Sedai noemen - een vrouw met magische krachten. Zij zoekt naar de reïncarnatie van de Dragon, een figuur die de wereld kan redden over verwoesten.

The Wheel of Time-werelden
Judkins vertelde tijdens een interview met Variety dat de serie zowat elke twee afleveringen een heel nieuwe locatie bezoekt.

Mede daardoor zal de serie The Wheel of Time ook echt aanvoelen als een groots geheel. Amazon was klaarblijkelijk ook helemaal aan boord bij het gigantische budget dat Judkins vroeg:

"De pilot voelt groot, maar we gaan nooit terug naar die sets. Elke twee afleveringen breidt de serie uit en ga je naar nieuwe werelden. Dat is deel van de reis, deel van wat de boeken zo geweldig maakt. Ik vind het opwindend om eindelijk te kunnen beginnen, omdat ik weet naar welke grootse plekken we de komende twee seizoenen reizen."

The Wheel of Time is vanaf 19 november op Prime Video te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is nu de beste serie van Netflix
Series / Nieuws

Dit is nu de beste serie van Netflix

De animatieserie Arcane doet het erg goed onder de critici en publiek.

Een paar dagen geleden ging op Netflix de animatieserie Arcane in première en deze wordt wel erg goed ontvangen. De serie heeft een spectaculaire mix van 2D- en 3D-animatie. En die bevalt dus goed.

Op Rotten Tomatoes staat Arcane, gebaseerd op de game League of Legends van Riot Games, op een prachtige 100 procent op de Tomatometer. Ook het publiek is zeer enthousiast met een score van 98 procent als Audience Score.

Op de IMDb staat Arcane er ook zeer goed voor. Na 15 duizend stemmen staat de animatieserie op een 9.4 / 10. Hiermee is het de best scorende Netflix Original tot op heden. De serie scoort boven de titels The Last Dance (9.1), When They See Us (8.9) en Black Mirror (8.8).

Arcane: Act 1 en 2
Het verhaal speelt zich af in het utopische Piltover en de onderdrukte undergroundwereld Zaun en volgt de oorsprong van twee iconische League-kampioenen - en de kracht die hen uit elkaar zal drijven.

Op Netflix staat Act 1 online met drie afleveringen. Act 2 komt aankomende zondag online.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Luther'-fan? Dan heeft Idris Elba goed nieuws voor je
Series / Nieuws

'Luther'-fan? Dan heeft Idris Elba goed nieuws voor je

Idris Elba heeft goed nieuws voor fans van de serie Luther van de BBC.

Er werd jarenlang naar verwezen als een mogelijkheid en nu is het realiteit. Idris Elba is op de set van de Luther-film.

De serie rond John Luther werd viermaal genomineerd voor een Emmy Award. En nu komt er een film. Dat de opnames begonnen zijn, werd door Elba bekend gemaakt op zijn Twitter-account, waar hij een beeld deelde van de set. Hij schreef: "Oi....ik ben terug!" bij het beeld.

Luther-film
Elba wordt in de Luther-film vergezeld door Andy Serkis en Cynthia Erivo. Het nieuws van hun casting ging gepaard met de melding dat hun personages een "dubbele bedreiging" vormen voor Luther.

Erivo speelt zelfs een rechercheur die de nemesis van Luther zou worden. En Serkis is in de Luther-film te zien als "de criminele schurk van de film".

De opnames worden geleid door een combinatie van de BBC en Netflix. Dat Netflix de serie mag aanbieden leidde de afgelopen jaren tot heel wat populariteit voor niet alleen de franchise, maar ook acteur Idris Elba.

De Luther is geschreven door Neil Cross en geregisseerd door Jaime Payne. De regisseur maakte eerder de vijfde rits van de serie.Luther is op Netflix te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegde deze 6 series nieuw toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde deze 6 series nieuw toe afgelopen week

Er verschenen zes series nieuw op streamingdienst Netflix de afgelopen paar dagen.

Vandaag zetten we de nieuwe toevoegingen die Netflix aan zijn aanbod heeft gedaan op een rij. Zoals gebruikelijk starten we met de releases met enkel een nieuwe aflevering, gevolgd door series met complete seizoenen.

Japan Sinks: People of Hope (S01E04): Als het nieuws over het mogelijke zinken van Kanto opeens wordt bekendgemaakt, raken de bewoners in paniek en stopt de handel. Amami stelt een evacuatieplan voor.

Swap Shop: Als de Swap Shop radioshow de scoop deelt over heerlijke deals, verzamelaars van auto's, comics en meer, luisteren velen wel heel aandachtig!

Gentefied (seizoen 2): Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden "“ en hun eigen dromen te verwezenlijken.

Love Never Lies: Zes stellen worden onderworpen aan een oogscan-leugendetector in deze realityserie waar leugens geld kosten en je met waarheid en betrouwbaarheid geld kunt verdienen.

Animal (1 seizoen): In deze intense serie worden de meest indrukwekkende dieren gevolgd. Met nooit eerder vertoonde beelden van ontroerende tot bizarre momenten.

Supergirl (6 seizoenen): Het is alles of niets voor Kara wanneer ze haar leven waagt om de mensheid te redden van de op macht beluste Lex Luthor.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veelbelovende update over 'Fallout'-serie van Prime Video
Series / Nieuws

Veelbelovende update over 'Fallout'-serie van Prime Video

Fallout krijgt straks een serie van de makers van Westworld en nu is er een kleine update.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Bethesda Game Studios uitvoerend producent Todd Howard komt na een lange tijd van stilte eindelijk met een update over de langverwachte televisieverfilming van de Fallout-games.

De eerste Fallout-game debuteerde in 1997 en werd gemaakt door Interplay productions, als spirituele voorloper van de game Wasteland. In 2007 nam Bethesda Studios de franchise over en werd het spel Fallout 3 gelanceerd. Later kwam men nog met Fallout 4, dat zich 200 jaar in de toekomst afspeelt in een Verenigde Staten die gedecimeerd zijn door een kernoorlog.

Fallout-update
Na meerdere mislukte pogingen om een Fallout-filmfranchise te lanceren, kondigde Amazon afgelopen juli eindelijk aan dat men een serie zou ontwikkelen.

Daarvoor trok Amazon het creatieve duo achter HBO-serie Westworld aan: Lisa Joy en Jonathan Nolan. Todd Howard is ook betrokken.

Hij kwam tijdens een Reddit RMA met een heel korte, maar veelbelovende update over het project: "Het gaat z'n gangetje. Ik kijk enorm uit om samen te werken met Jonah, Lisa en Amazon."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is het bijzonder hoge salaris van Henry Cavill voor 'The Witcher' seizoen 2
Series / Nieuws

Dit is het bijzonder hoge salaris van Henry Cavill voor 'The Witcher' seizoen 2

Henry Cavill verdient behoorlijk veel geld met de serie The Witcher van Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In het verleden hoorden we al eens over het mogelijke salaris van Henry Cavill voor het tweede seizoen van de serie The Witcher. Dat zou 400.000 dollar per aflevering bedragen. Maar blijkt nu een stuk hoger te liggen.

Henry Cavill is in de serie te zien als Henry Cavill, de monsterjager uit de titel, die probeert zijn geld te verdienen op het middeleeuwse The Continental. Maar zijn lot is verbonden aan prinses Cirilla en in het tweede seizoen zien we hoe hij haar probeert te beschermen.

Tweede seizoen
The Hollywood Reporter kwam met een uitgebreid artikel over Cavill en zijn drukke planning. Zo schrijft men ook over het langverwachte tweede seizoen van The Witcher, dat zo'n twee jaar op zich heeft laten wachten.

Bronnen onthullen aan The Hollywood Reporter dat Cavill 1 miljoen dollar per aflevering krijgt. Hoe dat ging is niet helemaal duidelijk, maar men schrijft dat de acteur een nieuwe deal tekende om zijn salaris te verhogen.

Dat is nu dus fors toegenomen, ten opzichte van het eerste seizoen. Ook blijkt dat de acteur nog wel wat meer kan gaan verdienen, want hij keert sowieso ook terug voor een derde seizoen.

The Witcher kan je op Netflix zien. 17 december debuteert daar het acht afleveringen tellende tweede seizoen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars: Andor' laat nog wel even op zich wachten
Series / Nieuws

'Star Wars: Andor' laat nog wel even op zich wachten

De serie Star Wars: Andor is niet heel snel meer te zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als je had gehoopt dat de serie Star Wars: Andor vroeg volgend jaar zou debuteren op streamingdienst Disney+, dan hebben we helaas teleurstellend nieuws voor je.

Tijdens de Q4 2021 financial call onthulde CEO Bob Chapek van Disney dat de serie pas in de tweede helft van het volgende jaar te zien zal zijn. De serie moet pas in het vierde kwartaal van het jaar te zien zijn.

Nog lang wachten
Disney heeft zijn financiële kwartalen ingedeeld aan de hand van een iets andere structuur dan je zou denken. Het vierde kwartaal speelt zich niet af tussen oktober en december, maar tussen juli en september.

De show Star Wars: Andor speelt zich vijf jaar voor de film Rogue One: A Star Wars Story af. Het meest recente gerucht was dat Andy Serkis voor de serie terugkeert als Supreme Leader Snoke, een rol die hij in diverse films speelde.

"Je zal zeker wat bekende gezichten zien," vertelde Luna recent aan Deadline. "Ik kan je veel vertellen over dit project, omdat je het einde al hebt gezien. Wat ik ook zeg, het einde kan ik in elk geval niet voor je verpesten."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.