search
'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' onthult opvallende beelden
Series / Trailer

'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' onthult opvallende beelden

Check hier de eerste beelden van de serie Star Wars: Obi-Wan Kenobi.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
En nu zijn ze officieel vrijgegeven. Je kan de beelden kijken op Disney+.

Morgen is het Disney Plus Day en in het kader daarvan hebben we vandaag een hele toffe sizzle reel voor de serie Star Wars: Obi-Wan Kenobi. De langverwachte serie is al jaren in de maak en de terugkeer van Ewan McGregor naar de franchise.

Voor het eerst sinds 2005 zien we McGregor weer in de huid van Obi-Wan Kenobi kruipen. Hij woont als de serie begint op de woestijnplaneet Tatooine, waar hij waakte over Luke Skywalker, een van de twee kinderen van Anakin Skywalker (die als de serie van start gaat door het leven gaat als de kwaadaardige Darth Vader).

Eerste beelden
De opnames begonnen in april 2021 onder leiding van Deborah Chow, op een StageCraft-set (die je ook kent van The Mandalorian en The Book of Boba Fett). De acteur liet in september weten dat de opnames klaar waren.

Daarna hebben ze bij Disney en Lucasfilm dus druk gewerkt aan de eerste beelden van de serie, die je nu dus kan zien.

Hieronder de beelden, die dus geen trailer zijn maar wel alvast wat laten zien van wat we mogen verwachten van de serie. We zien ook een paar interview stukjes met onder meer Ewan McGregor en regisseur Deborah Chow.

Bekijk op instagram


De eerstvolgende live-action Star Wars-serie die je kunt zien is The Book of Boba Fett. De serie is vanaf 29 december te zien op Disney+.



Aanbevolen artikelen