search
Disney+ komt met een nieuwe 'X-Men' serie
Series / Nieuws

Disney+ komt met een nieuwe 'X-Men' serie

De X-Men keren terug in een nieuwe animatieserie van Marvel Studios!

Tijdens het Disney+ Day evenement van Disney, onthulde Marvel Studios zijn eerste echte X-Men-project. De filmstudio brengt X-Men: The Animated Series terug.

De revival krijgt de titel X-Men '97, wat lijkt te suggereren dat de revival de draad daar oppakt waar de originele serie in 1997 eindigde. Marvel Studios bevestigde zelfs dat enkele van de oorspronkelijke castleden terugkeren. Daaronder vallen onder meer Cal Dodd, Lenore Zann, George Buza, Alison Sealy-Smith, Chris Potter, Catherine Disher, Adrian Hough en Christopher Britton.

X-Men '97
Een aantal van de castleden spreken hun oorspronkelijke rollen weer in. Anderen verzorgen de stem van nieuwe personages.

De serie X-Men '97 voegt ook nieuwe castleden toe: Jennifer Hale, Anniwaa Buachie, Ray Chase, Matthew Waterson, JP Karliak, Holly Chou, Jeff Bennett en AJ LoCascio.

Volgens Brad Winderbaum, die bij Marvel Studios verantwoordelijk is voor animatieprojecten, wordt dit de eerste X-Men titel van Marvel Studios.

"Wat een buitengewone stap om het publiek weer te laten wennen aan de X-Men, via een van de belangrijkste tijdperken uit de X-Men comics, wat de jaren negentig was. De iconische stijl heeft zijn wortels in Chris Claremont, wordt gevierd in Jim Lee en daarna nog in The Animated Series."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen