Gerucht: Peperdure 'X-Men' serie in de maak voor Disney+

Peperdure 'X-Men' serie in de maak voor Disney+?

Het gerucht gaat dat Disney+ werkt aan een behoorlijk grootschalige serie.

Jim Pedd, 24 december 2020 17:39

Mocht je denken dat de releaseplannen van Marvel Studios rond Disney+ nu allemaal bekend zijn, dan vergis je je danig. Er wordt volgens de nieuwste verhalen namelijk ook gewerkt aan een live-action serie rond de X-Men.
Die serie bevindt zich volgens Bounding Into Comics in een vroeg stadium van ontwikkeling. Dat past omdat Disney+ eerder dit jaar X-Men: The Animated Series online zette. Die zou behoorlijk goed scoren en reden zijn voor de overwegingen voor een reboot.

X-Men serie maken
"Het gerucht gaat dat Disney-bazen niet verwacht hadden dat het zo goed zou gaan met de kijkcijfers van de oorspronkelijke X-Men animatieserie uit de jaren negentig. En daarom overwegen ze de ontwikkeling van een live-action serie met een gigantisch budget en eenzelfde vibe," aldus Bounding Into Comics.

De serie zou zich dan ook richten op "sociale problemen". Maar wie er aan de serie werken is niet bekend. Wel zou Disney grote plannen met de serie hebben en mikken op een gigantisch budget.

"Deze bevindt zich nog in een heel vroeg stadium", lezen we en daarom zouden er nog nauwelijks concrete ontwikkelingen zijn om melding van te maken.

Lees ook: Heerlijke beelden 'X-Men: The Animated Series'

Lees ook: Disney+ geeft populaire X-Men serie mogelijk tweede leven

Bron: bounding into comics

Lees meer over: Disney Plus, Disney, Marvel, X Men

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws