search
Clip uit 'Hawkeye' bewijst dat de Marvel-held geen fans heeft
Series / Nieuws

Clip uit 'Hawkeye' bewijst dat de Marvel-held geen fans heeft

Hawkeye is ook in het Marvel Cinematic Universe niet het meest aansprekende personage.

Over een dag of tien gaat op Disney+ de volgende serie van Marvel Studios van start en dat is uiteraard Hawkeye. Met die serie krijgt ook de laatste originele Avengers uit het Marvel Cinematic Universe zijn eigen avontuur.

Nadat Iron Man, Hulk, Thor, Captain America en recent Black Widow hun eigen film kregen, zien we Hawkeye van acteur Jeremy Renner in november en december in zijn zesdelige miniserie. Hij zal zich in die serie vooral ontfermen over zijn gezin en zijn opvolger - de 22 jarige Kate Bishop, gespeeld door Bumblebee-actrice Hailee Steinfeld.

Hawkeye is ook in MCU niet zo populair
Dat Clint Barton a.k.a. Hawkeye nu pas een eigen avontuur krijgt is niet raar. Zijn personage is het minst geliefd onder de fans. En het blijkt nu dat Hawkeye ook niet zo populair is in zijn eigen wereld.

Dit zien we in onderstaande clip die debuteerde tijdens Good Morning America. We zien Barton en Bishop over straat lopen in New York en er zijn heel wat verklede Marvel-fans te zien. Geen van hen in Hawkeye-kostuum. Vanaf 24 november zie je de serie op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen