search
Spider-Man prequel 'Freshman Year' op Disney+
Series / Nieuws

Spider-Man prequel 'Freshman Year' op Disney+

Marvel Studios geeft Tom Hollands Spider-Man een prequelserie op Disney+.

Gisteren waren er heel wat aankondigingen en trailers voor de Marvel Cinematic Universe-series van Disney+. Marvel Studios onthulde vijf nieuwe producties en toonde trailers voor She-Hulk, Moon Knight en Ms. Marvel.

Een van de opvallendste onthullingen was er over de nieuwe animatieserie Spider-Man: Freshman Year. In het begin was nog onduidelijk of dit een losstaande productie zou worden of dat deze ook zou aansluiten op het MCU.

Een snel verschenen synopsis onthulde dat we de jonge jaren van de Peter Parker van Tom Holland krijgen te zien. De animatieserie volgt namelijk "Peter Parker op zijn weg om Spider-Man te worden in het Marvel Cinematic Universe, met een reis die we nog nooit hebben gezien en een stijl die de vroege stripboekvormgeving van het personage eert."

Spider-Man: Freshman Year
Verder is er nog weinig bekend over het plan, ook niet of Holland terugkeert om de stem van de geanimeerde Parker in te spreken. Duidelijk is wel dat Spider-Man: Freshman Year in 2023 gaat verschijnen. Daarvoor verschijnt in ieder geval nog de animatieseries What If...? seizoen 2 en waarschijnlijk ook Marvel Zombies.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen