Netflix voegt nog 20 nieuwe series toe in november

Netflix voegt nog 20 nieuwe series toe in november

Check hier alle toevoegingen die Netflix in de rest van november nog gaat doen.

Jim Pedd, 14 november 2021 om 20:57

We zijn halverwege de maand november en dus blikken we vandaag vooruit op de rest van de maand op Netflix. We zetten alle nieuwe toevoegingen die we de komende weken verwachten op een rij.
VANAF 15 november
Lies and Deceit: Een literair lerares zoekt rechtvaardigheid tegen een chirurg die haar verkracht heeft. Hij ontkent dat ten stelligste.

VANAF 17 november
Riverdale (seizoen 6, wekelijks): Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale.

Christmas Flow: Een onwaarschijnlijke kerstromance bloeit op tussen een bekende rapper en een verbeten journalist. Gaan ze het ondanks hun verschillen redden?

Tear Along the Dotted Line: Een cartoonist in Rome en zijn armadillo reflecteren op zijn pad in het leven en de keuzes die hij gemaakt heeft.

Tiger King 2: Als je gedacht had dat de twists op waren voor dit verhaal hebben we nieuws voor je. Tiger King keert terug voor een tweede seizoen dat nog dieper duikt in de gestoorde ontwikkelingen.

The Queen of Flow (seizoen 2): Zeventien jaar nadat een getalenteerde songwriter onschuldig in de gevangenis belandt, zint ze op wraak tegen degenen die haar te gronde richtten en haar familie doodden.

Reflection of You: Het begeerlijke leven van een succesvolle schilder begint af te brokkelen wanneer een knappe jonge vrouw en voormalige vriendin opduikt als een schaduw van zichzelf.

VANAF 19 november
Hellbound: Onaardse wezens verdoemen mensen op bloedige wijze tot de hel. Er ontstaat een religieuze groepering die goddelijke gerechtigheid propageert.

Blown Away: Christmas: Vijf kunstenaars keren terug naar de glasblazerij met hun feestelijke ontwerpen. Voor één ligt er cash onder de boom. Als dat geen fijne Kerst wordt!

Cowboy Bebop: De stijlvolle, arme premiejagers Spike, Jet en Faye reizen door het zonnestelsel op zoek naar werk. Maar kunnen ze het verleden van Spike ontlopen?

VANAF 20 november
New World: In deze realityserie bedenken zes celebrity's strategieën om virtueel geld te verdienen dat ze aan het einde van hun verblijf op een utopisch eiland kunnen verzilveren.

VANAF 21 november
Undercover (seizoen 3, wekelijks): Bob hoopt zijn leven weer op de rails te krijgen en neemt een gevaarlijke undercovermissie aan om een mol binnen de politie op te sporen. Maar zijn pad kruist weer met Ferry Bouman.

VANAF 23 november
Masters of the Universe: Revelation (deel 2): Na de strijd die Eternia heeft verwoest, moeten Teela en een onverwachte alliantie het eind van het universum voorkomen in dit vervolg op de klassieker uit de jaren 80.

VANAF 24 november
Selling Sunset (seizoen 4): De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Het draait allemaal om relaties en dat betekent vaak groot drama.

True Story: Een wereldberoemde comedian zoekt wanhopig naar een uitweg nadat een nacht in Philadelphia met zijn broer niet alleen zijn succes in gevaar brengt.

VANAF 25 november
F is For Family (seizoen 5): De familie Murphy neemt ons terug naar de jaren 70 toen kinderen vrij werden opgevoed, het bier vrijelijk stroomde en de man heer en meester was over zijn tv.

Supercrooks (seizoen 1): Johnny Bolt stelt een ploeg losgeslagen superschurken samen voor een laatste overval. Hun doelwit is een meedogenloze misdaadbaas met superkrachten. Wat kan er misgaan?

VANAF 26 november
Light the Night: In het red light district van Taipei in de jaren tachtig, probeert mama-san Rose en de hostess van een populaire nachtclub te overleven.

School of Chocolate: Acht professionals bestuderen de kunst van chocolade onder leiding van een bekende chocolatier. Maar slechts één kan de beste van de klas zijn en een unieke kans winnen.

VANAF 28 november
Elves: Een kerstvakantie wordt een nachtmerrie voor een tiener en haar familie als ze ontdekken dat het eiland waar ze verblijven, wordt geplaagd door een eeuwenoud gevaar.

Lees meer over: Netflix, november

Populair nieuws