search

Ons nieuws van zondag 14 november 2021

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix: Weer een nieuwe nummer 1
Series / Featured

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix: Weer een nieuwe nummer 1

Netflix trekt weer heel wat kijkers met een nieuwe nummer 1 op z'n streamingdienst.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na enkele weken waarin Squid Game de absolute nummer één was op Netflix in Nederland, zijn het andere tijden. De afgelopen twee weken wisselde men elke keer weer van topfavoriet.

Vandaag is de nummer één op het lijstje Narcos Mexico, waarvan het derde en laatste seizoen nu te zien is. Nummer twee is de immens populaire serie You, waarvan seizoen 3 te zien is en er al vrij snel een vierde besteld werd. Dan is er nog de hekkensluiter en populairste Netflix-serie ooit, Squid Game.

De top drie
We zetten de top drie voor je op een rij:

1. Narcos Mexico (seizoen 3): Deze nieuwe rits afleveringen volgt het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren tachtig. We zien specifiek de opkomst van het Guadalajara-kartel en dat belooft weer wat grove actie.

2. You (seizoen 3): Dit derde seizoen heeft Joe het nog best moeilijk, nu hij kersverse vader is. Bovendien komt hij erachter dat zijn vrouw net als hijzelf bepaalde... neigingen heeft.

3. Squid Game: De serie is de populairste Netflix-serie ooit. We volgen 456 Koreanen die een gigantische geldprijs kunnen winnen, maar wel met hun leven op het spel. Squid Game krijgt een tweede seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt nog 20 nieuwe series toe in november
Series / Featured

Netflix voegt nog 20 nieuwe series toe in november

Check hier alle toevoegingen die Netflix in de rest van november nog gaat doen.

We zijn halverwege de maand november en dus blikken we vandaag vooruit op de rest van de maand op Netflix. We zetten alle nieuwe toevoegingen die we de komende weken verwachten op een rij.

VANAF 15 november
Lies and Deceit: Een literair lerares zoekt rechtvaardigheid tegen een chirurg die haar verkracht heeft. Hij ontkent dat ten stelligste.

VANAF 17 november
Riverdale (seizoen 6, wekelijks): Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale.

Christmas Flow: Een onwaarschijnlijke kerstromance bloeit op tussen een bekende rapper en een verbeten journalist. Gaan ze het ondanks hun verschillen redden?

Tear Along the Dotted Line: Een cartoonist in Rome en zijn armadillo reflecteren op zijn pad in het leven en de keuzes die hij gemaakt heeft.

Tiger King 2: Als je gedacht had dat de twists op waren voor dit verhaal hebben we nieuws voor je. Tiger King keert terug voor een tweede seizoen dat nog dieper duikt in de gestoorde ontwikkelingen.

The Queen of Flow (seizoen 2): Zeventien jaar nadat een getalenteerde songwriter onschuldig in de gevangenis belandt, zint ze op wraak tegen degenen die haar te gronde richtten en haar familie doodden.

Reflection of You: Het begeerlijke leven van een succesvolle schilder begint af te brokkelen wanneer een knappe jonge vrouw en voormalige vriendin opduikt als een schaduw van zichzelf.

VANAF 19 november
Hellbound: Onaardse wezens verdoemen mensen op bloedige wijze tot de hel. Er ontstaat een religieuze groepering die goddelijke gerechtigheid propageert.

Blown Away: Christmas: Vijf kunstenaars keren terug naar de glasblazerij met hun feestelijke ontwerpen. Voor één ligt er cash onder de boom. Als dat geen fijne Kerst wordt!

Cowboy Bebop: De stijlvolle, arme premiejagers Spike, Jet en Faye reizen door het zonnestelsel op zoek naar werk. Maar kunnen ze het verleden van Spike ontlopen?

VANAF 20 november
New World: In deze realityserie bedenken zes celebrity's strategieën om virtueel geld te verdienen dat ze aan het einde van hun verblijf op een utopisch eiland kunnen verzilveren.

VANAF 21 november
Undercover (seizoen 3, wekelijks): Bob hoopt zijn leven weer op de rails te krijgen en neemt een gevaarlijke undercovermissie aan om een mol binnen de politie op te sporen. Maar zijn pad kruist weer met Ferry Bouman.

VANAF 23 november
Masters of the Universe: Revelation (deel 2): Na de strijd die Eternia heeft verwoest, moeten Teela en een onverwachte alliantie het eind van het universum voorkomen in dit vervolg op de klassieker uit de jaren 80.

VANAF 24 november
Selling Sunset (seizoen 4): De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Het draait allemaal om relaties en dat betekent vaak groot drama.

True Story: Een wereldberoemde comedian zoekt wanhopig naar een uitweg nadat een nacht in Philadelphia met zijn broer niet alleen zijn succes in gevaar brengt.

VANAF 25 november
F is For Family (seizoen 5): De familie Murphy neemt ons terug naar de jaren 70 toen kinderen vrij werden opgevoed, het bier vrijelijk stroomde en de man heer en meester was over zijn tv.

Supercrooks (seizoen 1): Johnny Bolt stelt een ploeg losgeslagen superschurken samen voor een laatste overval. Hun doelwit is een meedogenloze misdaadbaas met superkrachten. Wat kan er misgaan?

VANAF 26 november
Light the Night: In het red light district van Taipei in de jaren tachtig, probeert mama-san Rose en de hostess van een populaire nachtclub te overleven.

School of Chocolate: Acht professionals bestuderen de kunst van chocolade onder leiding van een bekende chocolatier. Maar slechts één kan de beste van de klas zijn en een unieke kans winnen.

VANAF 28 november
Elves: Een kerstvakantie wordt een nachtmerrie voor een tiener en haar familie als ze ontdekken dat het eiland waar ze verblijven, wordt geplaagd door een eeuwenoud gevaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste reacties op Netflix-serie 'Cowboy Bebop': Wel of niet kijken?
Series / Featured

Eerste reacties op Netflix-serie 'Cowboy Bebop': Wel of niet kijken?

Cowboy Bebop komt binnenkort op Netflix; is het de moeite waard?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Later deze maand - op 19 november - voegt Netflix een peperdure nieuwe serie toe, namelijk Cowboy Bebop. Langzaamaan komen de eerste reacties van critici binnen op de serie.

Cowboy Bebop is een serie waar veel van af hangt. Dat komt met name doordat het een serie is gebaseerd is op een animeserie, eentje die dat genre zo'n beetje naar de Verenigde Staten bracht. En dus hopen fans nogal dat de serie een succes zal zijn.

Eerste reacties op Cowboy Bebop
De hoofdrollen in Cowboy Bebop worden gespeeld door John Cho, Mustafa Shakir en Daniella Pineda als Spike Spiegel, Jet Black en Faye Valentine.

Check hieronder de eerste reacties op Cowboy Bebop:



Cowboy Bebop is vanaf 19 november te zien op Netflix.

We volgen in de serie de crew van de Bebop, een drietal premiejagers die op de vlucht zijn voor hun verleden en tegelijk jagen op grote premies. Maar als hun verleden hen inhaalt, dreigt het helemaal mis te gaan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Reboot 'The Champions' aangekondigd met Cate Blanchett
Series / Nieuws

Reboot 'The Champions' aangekondigd met Cate Blanchett

In de reeks is alvast met zekerheid een rol weggelegd voor actrice Cate Blanchett...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dat er zo nu en dan eens een serie van onder het stof wordt gehaald is eigenlijk niet meer zo opvallend te noemen. Deze keer is men echter wel erg ver teruggegaan in de tijd. De ooit zo populaire Britse serie The Champions die oorspronkelijk verscheen in 1968 krijgt namelijk een reboot.

De kans is dus zeer groot dat je nog niet eerder over de serie The Champions hebt gehoord. Het gaat hierbij om een Britse reeks die in eerste instantie te zien was op ITV van 1968 tot 1969.

De serie vertelde het verhaal van drie agenten die werkzaam waren voor de Verenigde Naties. Hun vliegtuig was neergestort in de Himalayas waarna ze gered werden door een geheime, technologisch zeer vooruitstrevende beschaving uit Tibet.

Ben Stiller
Van de reeks zal nu een reboot worden gemaakt door niemand minder dan Ben Stiller. Niet alleen zal Stiller zelf te zien zijn in de film, daarnaast raakte ook al bekend dat niemand minder dan Cate Blanchett een belangrijke rol zal krijgen.

Inmiddels heeft Blanchett zelf ook reeds gereageerd op de aankondiging van de reboot. Zij verwees naar de oude serie als een "lang vergeten juweeltje dat ook hedendaagse filmkijkers met zekerheid zal weten te overtuigen".

Wanneer de reboot precies zal verschijnen is momenteel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix kondigt 'Crime Scene: The Times Square Killer' aan
Series / Nieuws

Netflix kondigt 'Crime Scene: The Times Square Killer' aan

Het tweede seizoen belooft weer bijzonder ijzingwekkend te gaan worden...

In februari van dit jaar verscheen op streamingdienst Netflix de spannende docuserie Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel. Voor fans van deze reeks is er nu goed nieuws. Netflix heeft namelijk een tweede seizoen aangekondigd.

Het tweede seizoen van de true crime docuserie krijgt de naam True Crime: The Times Square Killer. Ze vertelt het verhaal van de zogenaamde Times Square Killer. Hij was een moordenaar die actief was in de straten van Manhattan tijdens de jaren '70 en '80.

De moordenaar beschikte over een duidelijk actieterrein. Hij verkoos dan ook buurten die vooral bekend stonden omwille van hun gewelddadige karakter en waar drugs de hoofdrol opeiste. De politie? Die keek in die tijd vooral weg van de gruwelen die er zich afspeelden. De Times Square Killer slaagde er onder meer in om in complete anonimiteit verschillende sekswerkers te vermoorden.

Nog 3 extra seizoenen
Met True Crime: The Times Square Killer is het einde van de true crime serie zeker en vast nog niet aangebroken. De makers hebben eerder dan ook reeds laten optekenen dat ze in totaal vijf seizoenen zouden willen maken van de reeks.

Ben jij ook iemand die houdt van true crime? Dan is het zeker de moeite waard om even dit tweede seizoen te bekijken. Erg lang hoef je daar bovendien niet meer op te wachten. Het tweede seizoen zal namelijk reeds te bekijken zijn bij de streamingdienst vanaf 29 december van dit jaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video voegde deze series nieuw toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Prime Video voegde deze series nieuw toe afgelopen week

Check hier al het nieuws dat op de streamingdienst Prime Video verscheen.

Vandaag zetten we de bijzonder grote hoeveelheden series die aan Prime Video toegevoegd is deze week voor je op een rij. Zet je maar schrap, want het was een enorm drukke week.

The Walking Dead: World Beyond (S02E06): Een lid van de groep wordt onderzocht. Terwijl sommigen uit elkaar groeien, wordt de band tussen anderen juist hechter.

Maradona: Blessed Dream: Maradona heeft een overdosis gehad en zijn leven hangt aan een zijden draadje. Diego staat aan het begin van de carrière die van hem een voetbalicoon zal maken.

Always Jane: Jane woont met haar familie in landelijk New Jersey. Dat lijkt niet de beste plek voor een transgender tiener. Maar je kent haar familie niet, de Noury's. Ze hebben het hart op de tong en vinden humor in het dagelijks leven, terwijl Jane haar zinnen zet op een leven buiten het stadje.

All or Nothing: Toronto Maple Leafs: Kijk met een backstage-pas achter het blauw-witte gordijn naar het leven in en rond de Toronto Maple Leafs. Met een getalenteerde jonge kern van hockeyspelers en een dynamische staf openen de Leafs hun kleedkamer voor een blik op de beproevingen van een NHL-seizoen, terwijl ze moeten omgaan met blessures, successen, tegenslagen, triomfen en het dreigende spook van Covid-19.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zelfs deze 'Star Wars'-acteur had een trailer voor 'Obi-Wan Kenobi' verwacht
Series / Nieuws

Zelfs deze 'Star Wars'-acteur had een trailer voor 'Obi-Wan Kenobi' verwacht

Obi-Wan Kenobi kreeg helaas geen trailer tijdens Disney+ Day en dat viel tegen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Zelfs O'Shea Jackson Jr., die te zien is in Obi-Wan Kenobi, had een trailer verwacht voor de aankomende televisieserie in de Star Wars-franchise.

Jackson Jr. is de zoon van de rapper en acteur Ice Cube en een van de vele castleden in de langverwachte serie van Disney+. De cast omvat onder meer ewan McGregor, die weer in de huid van Obi-Wan Kenobi kruipt, maar ook Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, Sung Kang, Simone Kessell, Benny Safdie en Maya Erskine.

Geen trailer
Details over de Obi-Wan Kenobi-serie zijn schaars, al weten we dat deze zich een klein decennium na Revenge of the Sith afspeelt. Ook is bekend dat Hayden Christensen terug is als Darth Vader.

Er komt sowieso een showdown aan tussen Darth Vader en zijn voormalig leermeester, enkele jaren voordat de twee definitief gaan vechten in A New Hope.

Iedereen had wel verwacht dat er een Obi-Wan Kenobi-trailer te zien zou zijn tijdens Disney+ Day. Maar het werd een sizzle reel en dan ook nog eens de sizzle reel die een jaar geleden te zien was tijdens de D23 Expo.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Warwick Davis stelt je voor aan de cast van Disney+-serie 'Willow'
Series / Video/clip/featurette

Warwick Davis stelt je voor aan de cast van Disney+-serie 'Willow'

Warwick Davis onthult de belangrijkste castleden in zijn nieuwe serie rond Willow.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tijdens Disney Plus Day, dat afgelopen vrijdag plaatsvond, kondigde de streamingdienst heel wat nieuwe films en series aan. Bovendien gaf men heel wat 'eerste blikken' vrij voor nieuwe series.

Eentje daarvan heeft betrekking op de fantasyserie Willow, waarin acteur Warwick Davis voor het eerst sinds 1988 weer in de huid van zijn personage kruipt. In de promo voor de serie zien we hoe Davis de jonge en nieuwe castleden introduceert.

Willow-promo
In de Willow-promo stelt Davis ons voor aan de nieuwkomers Dempsey Bryk, Ellie Bamber, Tony Revolori, Amar Chadha Patel, Ruby Cruz en Erin Kellyman. Hieronder kan je de drie minuten durende video bekijken:



Willow vertelde het verhaal van Willow Ufgood. Hij was een wat terughoudende boer, die de opdracht kreeg een baby te beschermen tegen een kwaadaardige koningin en tovenares, die het kind wilde vermoorden om te voorkomen dat het een profetie over haar val zou kunnen vervullen.

De vraag is of een van de nieuwe castleden het kind uit de film speelt of niet. Willow krijgt in 2022 zijn serie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Tiana' van Disney+ onthult de eerste foto
Series / Foto's

'Tiana' van Disney+ onthult de eerste foto

Tiana belooft best een toffe serie te worden op streamingdienst Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Disney+ heeft de eerste foto vrijgegeven over de aankomende The Princess and the Frog-vervolgserie Tiana. En die ziet er heel veelbelovend uit.

The Princess and the Frog is een Disney-film die draait om Tiana. Zij was een hardwerkende vrouw die in een kikker veranderde, nadat ze in het New Orleans van de jaren 1920 vervloekt werd. De film werd in 2009 uitgebracht door Disney en bracht miljoenen op aan de wereldwijde box office.

The Princess and the Frog-serie
De film The Princess and the Frog was de eerste met een Afrikaans-Amerikaanse Disney-prinses. Tiana werd geprezen om haar persoonlijkheid en haar waarden, met name omdat ze heel onafhankelijk was en haar dromen na jaagde.

Disney+ kwam met de eerste foto voor de nieuwe Tiana-serie. Die laat concept art zien, waarop je ziet hoe Tiana op een grote boot loopt met een koffer in haar hand.

De caption meldt dat we Tiana op een groot avontuur gaan volgen. Tegelijk ligt "haar verleden in New Orleans [...] niet ver achter haar".

Hieronder kan je de foto zien:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Moon Knight' van Marvel krijgt dit verhaal
Series / Nieuws

'Moon Knight' van Marvel krijgt dit verhaal

Moon Knight krijgt een mooi verhaal als we zo kijken naar de synopsis.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Disney+ kwam deze week niet alleen met een eerste blik op de serie Moon Knight, ook werd een eerste synopsis van de serie vrijgegeven. En die belooft heel wat te brengen!

In de synopsis wordt Marc Spector, a.k.a. Moon Knight, een "complexe burgerwacht die te lijden heeft onder een meervoudige persoonlijkheidsstoornis". Maar die persoonlijkheden leiden tot een dodelijke oorlog tussen de goden, tegen de achtergrond van het moderne en het oude Egypte.

Moon Knight
De synopsis van Moon Knight geeft verder geen details en laat niet weten hoe de schurk van de serie is. Wel weten we dat die rol gespeeld wordt door acteur Ethan Hawke, die zijn werk baseerde op cultleider David Koresh.

Recent vertelde acteur Oscar Isaac nog dat hij de serie zijn grootste uitdaging tot nu toe vindt.

"Er is zoveel ruimte om dingen te doen, die ik nog niet eerder heb kunnen doen," begon Isaac. "Ik was heel blij, kon niet wachten, om die dingen te doen waar ik altijd zo nieuwsgierig naar was en die helemaal nieuw voor mij waren. Ik kon ook niet wachten om naar de set te gaan, waar ik de grootste werklast in mijn carrière te verwerken kreeg."

Moon Knight is in 2022 te streamen op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ms. Marvel' krijgt onthullende synopsis
Series / Nieuws

'Ms. Marvel' krijgt onthullende synopsis

Ms. Marvel van Disney+ klinkt steeds beter als we dit zo horen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tijdens Disney+ Day werden er heel wat teasers en verhaaldetails vrijgegeven voor toekomstige producties in het Marvel Cinematic Universe. Daaronder bevindt zich ook de serie Ms. Marvel.

Dat is een live-action serie die ons Kamala Khan, a.k.a. Ms. Marvel introduceert. Zij debuteert later in de film The Marvels. Maar voor die tijd zien we de jongedame, gespeeld door Iman Vellani, dus haar debuut maken in een televisieserie.

Ms. Marvel-synopsis
De serie, die straks op Disney+ te zien is, kreeg alvast een synopsis van de filmstudio tijdens Disney+ Day.

Ms. Marvel introduceert Kamala Khan, een zestienjarige Pakistaans-Amerikaanse uit Jersey City. Zij wil kunstenares worden, is fervent gamer en schrijft fanfictie. Bovendien is ze groot fan van de Avengers en dan met name van Captain Marvel. Maar Kamala heeft altijd geworsteld met het vinden van haar plaats in de wereld. Tot ze superkrachten krijgt, net als de helden naar wie ze zo op keek.

Iman Vellani speelt de hoofdrol van Kamala Khan, a.k.a. Ms. Marvel. Verder wordt de serie geregisseerd door Adil El Arbi en Billal Fallah, Meera Menon en Sharmeen Obaid-Chinoy.

Ms. Marvel is in de zomer van 2022 te zien op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.