Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix: Weer een nieuwe nummer 1

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Netflix trekt weer heel wat kijkers met een nieuwe nummer 1 op z'n streamingdienst.

Jim Pedd, 14 november 2021 om 20:57

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na enkele weken waarin Squid Game de absolute nummer één was op Netflix in Nederland, zijn het andere tijden. De afgelopen twee weken wisselde men elke keer weer van topfavoriet.
Vandaag is de nummer één op het lijstje Narcos Mexico, waarvan het derde en laatste seizoen nu te zien is. Nummer twee is de immens populaire serie You, waarvan seizoen 3 te zien is en er al vrij snel een vierde besteld werd. Dan is er nog de hekkensluiter en populairste Netflix-serie ooit, Squid Game.

De top drie
We zetten de top drie voor je op een rij:

1. Narcos Mexico (seizoen 3): Deze nieuwe rits afleveringen volgt het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren tachtig. We zien specifiek de opkomst van het Guadalajara-kartel en dat belooft weer wat grove actie.

2. You (seizoen 3): Dit derde seizoen heeft Joe het nog best moeilijk, nu hij kersverse vader is. Bovendien komt hij erachter dat zijn vrouw net als hijzelf bepaalde... neigingen heeft.

3. Squid Game: De serie is de populairste Netflix-serie ooit. We volgen 456 Koreanen die een gigantische geldprijs kunnen winnen, maar wel met hun leven op het spel. Squid Game krijgt een tweede seizoen.
Lees meer over: Netflix, Massaal, kijkcijfers, Narcos Mexico, You, Squid Game

Populair nieuws