search
'Hawkeye' onthult nieuwe details over zijn verhaal
Series / Nieuws

'Hawkeye' onthult nieuwe details over zijn verhaal

De serie Hawkeye wordt door Marvel Studios gemaakt voor Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als het op Marvel Studios aankomt, had Disney+ Day heel wat moois in petto voor fans van de franchise. Er waren nieuwe blikken op de series die naar de streamingdienst komen, maar ook wat nieuwe details.

Zo is er een synopsis vrijgegeven voor de serie Hawkeye, die laat zien waar het avontuur van Clint Barton (Jeremy Renner) en Kate Bishop (Hailee Steinfeld) om zal gaan.

Hawkeye-synopsis
Hawkeye speelt zich af in New York City van na de blip. Clint Barton, a.k.a. Hawkeye heeft een ogenschijnlijk eenvoudige missie: op tijd terug bij zijn gezin komen voor de Kerst.

Maar als een bedreiging uit zijn verleden verschijnt, gaat Hawkeye met enige twijfel een samenwerking aan met de 22-jarige en zeer vaardige boogschutter Kate Bishop, om een criminele samenzwering bloot te leggen.

Hoofdrollen in Hawkeye zijn er voor Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton en nieuwkomer Alaqua Cox. Afleveringen zijn geregisseerd door uitvoerend producent Rhys Thomas en regieduo Bert & Bertie; uitvoerend producent Jonathan Igla is de hoofdschrijver.

Het eerste seizoen van Hawkeye krijgt 6 afleveringen. Op 24 november begint de boel, met twee afleveringen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen