'Percy Jackson'-fans zijn geschokt na Disney+ Day

'Percy Jackson'-fans zijn geschokt na Disney+ Day

Dat er geen nieuws was rond Percy Jackson and the Olympians verbaast sommige fans.

Jim Pedd, 16 november 2021 om 07:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Afgelopen vrijdag was het Disney+ Day. Disney kwam op die dag met heel wat nieuwe blikken en nieuwe informatie over projecten die in de maak zijn voor het platform.
Uiteindelijk bleek het vooral een dag te zijn voor fans van Marvel Studios. Fans van Star Wars moesten het met een lullige teaser voor Obi-Wan Kenobi doen en fans van Percy Jackson moesten het helemaal zonder aankondigingen doen.

Geen Percy Jackson-nieuws
Meer dan een jaar geleden kondigde Disney samen met schrijver Rick Riordan aan dat er een serie gemaakt zou worden op basis van de Percy Jackson-boeken.

Gehoopt werd door fans dat Disney+ Day een aankondiging wat de cast betreft zou hebben, of dat er ten minste iets onthuld zou worden over de aankomende televisieserie. Maar helaas bleef het nieuws uit en moeten fans nog altijd wachten op aankondigingen.

Sterker nog, het laatste nieuwtje kwam van Riordan, die in augustus vertelde dat hij een "positief gesprek" had met Disney+-bazen. "Het heeft enorm geholpen om onze visies voor de serie op een rij te zetten".

Maar het uitblijven van een aankondiging zorgt voor teleurstelling onder fans:


Bron: ComicBook

Lees meer over: Percy Jackson and the Olympians, Percy Jackson, Disney Plus, Rick Riordan

Populair nieuws