'Dexter: New Blood' heeft een gewelddadige Deb

'Dexter: New Blood' heeft een gewelddadige Deb

Dexter: New Blood laat een nogal gewelddadige Dark Passenger zien.

Jim Pedd, 16-11-2021 08:03

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De nieuwe trailer voor Dexter: New Blood aflevering 3 laat zien dat Debra gewelddadige neigingen heeft. De serie Dexter is terug met New Blood en gaat richting het halverwegepunt.
Aflevering 2 pikt de draad op na de moord op Matt Caldwell door Dexter. Dexter komt er onder meer achter dat Hannah overleden is en probeert een band op te bouwen met zijn zoon Harrison. Verder gebruikt de politie van Iron Lake het huisje van Dexter als uitvalsbasis.

Nieuwe Dexter: New Blood-trailer
De nieuwe trailer van Showtime voor de derde aflevering van Dexter: New Blood, laat zien dat de zoektocht naar het lijk van Matt Caldwell in volle gang is.

De politie begint te vermoeden dat niet alles is wat het lijkt. Harrison blijkt zich verder ingeschreven te hebben op een school en Dexter confronteert een beer in een grot. Deb blijkt verder ook weer een grote rol te hebben, want in de teaser zien we dat Deb behoorlijk gewelddadig is.

Deb ging dood aan het einde van het achtste seizoen van Dexter, maar is terug in New Blood als de nieuwe Dark Passenger. Hieronder kan je zien dat zij vooral gewelddadig is tegen haar broer:


Je kunt Dexter bingen op Prime Video.
Lees meer over: Dexter New Blood, Dexter, Michael C Hall, Jennifer Carpenter

Populair nieuws