search
Voorlopig geen einde in zicht voor 'Grey's Anatomy'
Series / Nieuws

Voorlopig geen einde in zicht voor 'Grey's Anatomy'

Ook het vertrek Sandra Oh en de dalende kijkcijfers maakt geen einde aan de geliefde ziekenhuisserie.

De baas van de Amerikaanse tv-zender ABC Paul Lee zegt dat de tv-serie Grey's Anatomy nog vele jaren zal voortduren. Tegenover de Huffington Post zei de pief dat er geen seconde wordt nagedacht om de ziekenhuisserie, die zich al in het tiende seizoen bevindt, op korte termijn te beëindigen.


Volgens Lee is dit ook de verdienste van de bedenkster Shonda Rhimes, die nog steeds de scenario's aflevert. Ze zou elke week met ontzettend veel plezier aan de serie werken.

Dit bericht volgt op het vertrek van actrice Sandra Oh, die de rol speelt van Dr. Cristina Yang en aan het einde van het tiende seizoen de tv-serie verlaat. Het vermoeden is dat er op den duur flink wordt geschoven in de cast, waardoor er ook nieuwe gezichten zullen opduiken in ruil voor de bekendere personages.

Op het hoogtepunt van de tv-serie keken er meer dan 25 miljoen Amerikanen naar Grey's Anatomy. Tegenwoordig stemmen nog steeds zo'n 10 miljoen mensen in de States af op het toenmalige succesnummer. Het werd tot op heden voor 25 Emmy's genomineerd en won er daarvan vier. Ook verzilverde het twee van de tien Golden Globe nominaties.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen