Ricky Gervais stuurt trailer 'After Life' seizoen 3 de wereld in

Trailer 'After Life' seizoen 3 gelanceerd

De eerste beelden laten alweer het beste vermoeden voor het derde seizoen...

Geoffrey Ketels, 16 november 2021 om 15:43

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

We kunnen gerust stellen dat de serie After Life tot dusver uitstekend in de smaak is gevallen bij het Netflix-publiek. Het is voor velen dan ook uitkijken naar de lancering van het derde seizoen. Nu krijgen we met de eerste trailer alvast een voorsmaakje.
Het spreekt voor zich dat ook in het derde seizoen van de serie After Life Ricky Gervais terug de hoofdrol zal vertolken. Dit gezegd hebbende zijn er ook een aantal nieuwe gezichten die hun opwachting maken. Voor Gervais geldt dat hij wederom in de huid kruipt van Tony. Hij probeert na het overlijden van zijn vrouw nog het beste van het leven te maken.

Nieuwe tegenslag
Net wanneer het er op lijkt dat Tony zijn leven terug een beetje op orde heeft krijgt hij opnieuw af te rekenen met een nieuwe tegenslag. Zijn vader komt namelijk te overlijden aan de gevolgen van dementie.

In het derde seizoen zien we hoe Tony dit nieuwe verlies een plaats probeert te geven. Bovendien is er ook nog de plaatselijke krant die met verdwijnen wordt bedreigd. Tony heeft Sandy eerder in het tweede seizoen beloofd dat de krant niet zou verdwijnen, maar dat lijkt nu geen zekerheid meer...

Wil jij ook alvast een voorsmaakje krijgen van het derde seizoen van After Life? Dan is het zeker de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken.


Lees meer over: After Life, serie, series, Netflix

Populair nieuws