search
'Halo': Check hier de eerste foto van live-action Master Chief
Series / Foto's

'Halo': Check hier de eerste foto van live-action Master Chief

Master Chief krijgt een heel game-trouwe look als we dit zo zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Master Chief meldt zich eindelijk. Gisteren verscheen de eerste teaser voor de live-action Halo-serie van Paramount+. Die werd vrijgegeven tijdens het evenement voor de twintigste verjaardag van Xbox.

Pablo Schreiber speelt in de aankomende televisieserie de hoofdrol van Master Chief. In de korte clip zien we hoe de supersoldaat, Master Chief Petty Officer John-117 zijn pak aantrekt. We zien ook de vele littekens die hij opgelopen heeft met de jaren.

Het kostuum
Het pak van Master Chief is voor het eerst in live-action te zien en dan met name zijn helm, die zo kenmerkend is. Onderaan dit bericht vind je het beeld van die helm, maar ook een beeld dat zijn vele littekens laat zien.

Het zicht van John-117 blijft natuurlijk onzichtbaar. Gaaf is dat we ook Cortana horen, wiens stem ingesproken wordt door Jen Taylor. "Hallo, Master Chief", zegt ze.

Dan zien we de titel en horen we de muziek van de game. In de serie zijn naast Schreiber ook Natascha McElhone als Dr. Halsey (de briljante maker van de Spartan-supersoldaten), Jen Taylor als Cortana (de meest geavanceerde AI in de geschiedenis van de mensheid en cruciaal voor het overleven van het ras) te zien en te horen.

De serie moet in het eerste kwartaal van 2022 te zien zijn. Hieronder de beelden:







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen