search
Historische detectiveserie 'Vienna Blood' krijgt vervolg
Series / Nieuws

Historische detectiveserie 'Vienna Blood' krijgt vervolg

De historische detectiveserie kan rekenen op een behoorlijk aantal fans...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de historische detectiveserie Vienna Blood kunnen zich opmaken voor een vervolg. De reeks krijgt namelijk met zekerheid nog een tweede seizoen.

Vienna Blood speelt zich af aan het begin van de twintigste eeuw. Ook in het tweede seizoen gaan dokter Max Liebermann en natuurlijk ook detective inspector Oskar Rheinhardt tal van verschillende misdrijven onderzoeken.

Beiden vormen samen een uitstekend team. Dit zorgt ervoor dat ze menig aantal misdrijven weten op te lossen. Slagen ze daar ook terug in, in het tweede seizoen?

Frank Tallis
Voor deze geweldige historische detectivereeks geldt dat ze is gebaseerd op de bestsellers die op de markt zijn verschenen van Frank Tallis. Voor het schrijven van de miniserie werd echter een beroep gedaan op de diensten van Steve Thompson. Hij was eerder ook betrokken bij projecten zoals bijvoorbeeld Sherlock en natuurlijk ook Deep State.

De meningen over de reeks zijn sterk verdeeld. Heel wat critics hebben zich dan ook niet bepaald lovend uitgelaten over de serie. Kijkers weten ze dan weer globaal gezien wel te waarderen. Op IMDB heeft Vienna Blood dan ook bijvoorbeeld een score van 7,5/10 gekregen.

Ben jij ook één van de vele fans van deze reeks? Dan is er nu goed nieuws voor jou. Er zal namelijk een tweede seizoen van de serie verschijnen bij BBC Two. Wanneer het tweede seizoen precies op gang zal worden getrapt is vooralsnog nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen