search
Kijk nu de gloednieuwe thrillerserie 'Lies and Deceit' op Netflix
Series / Nieuws

Kijk nu de gloednieuwe thrillerserie 'Lies and Deceit' op Netflix

Spaanse series doen het veelal uitstekend op Netflix dus zijn de verwachtingen hooggespannen...

Goed nieuws voor fans van Spaanse series en thrillers! Vanaf nu is op streamingdienst Netflix namelijk de reeks Lies and Deceit te bekijken.

Voor deze Spaanse reeks geldt dat ze is gebaseerd op het boek van Harry en Jack Williams. De schrijver en regisseur van dit project is geen onbekende naam. Het betreft hier namelijk Curro Novallas die eerder ook al betrokken was bij de serie Alta Mar.

Lies and Deceit (in het Spaans Mentiras) vertelt het verhaal van een vrouw die op een ochtend wakker wordt met het vermoeden dat ze werd verkracht. De verkrachting zou gepleegd zijn door een gerespecteerd chirurg.

Gemengde reacties
Het eerste seizoen van Lies and Deceit verscheen op streamingdienst Netflix op 15 november 2021. Ondertussen kan er worden vastgesteld dat de reeks krijgt af te rekenen met zeer gemengde reacties. De score op IMDB bedraagt op moment van schrijven ook slechts 6,7/10.

Ben jij wel benieuwd wat deze nieuwe Spaanse thrillerserie allemaal voor jou in petto heeft? Dan kan je ze vanaf nu bekijken bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen