search
Opnames 'Alien'-serie beginnen in maart 2022!
Series / Nieuws

Opnames 'Alien'-serie beginnen in maart 2022!

Op dit moment wordt er gezocht naar de hoofdrolspelers voor de serie van Fargo-showrunner Noah Hawley.

De opnames van Noah Hawley's langverwachte Alien-serie zullen naar verluidt beginnen in maart 2022. We kennen Hawley als showrunner van Fargo, een andere serie gebaseerd op een klassieke film.[/i]

Hawley zal nu de Alien-franchise op zijn eigen manier benaderen voor FX. Hij doet dit samen met Ridley Scott, die aan het project verbonden is als uitvoerend producent.

[b]Aliens in Thailand

De Alien-franchise begon natuurlijk in 1979 met de film waarin we Sigourney Weaver voor het eert zagen als Ellen Ripley, die het samen met haar crew van ruimteschip Nostromo moest opnemen tegen de Xenomorph.

Drie sequels volgden, waarna Scott in 2012 en 2017 terugkeerde voor de regie van prequel-films Prometheus en Alien: Covenant. Of en hoe deze films enige rol zullen spelen in de Alien-serie is nog onbekend.

De opnames van de serie zullen volgens fansite Alien vs. Predator Galaxy plaatsvinden in Thailand en een aantal Oost-Europese locaties. Momenteel wordt er hard gezocht naar castleden.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen