search
Meer drama in de serie 'Love Life' seizoen 2 nu te kijken bij Videoland
Series / Nieuws

Meer drama in de serie 'Love Life' seizoen 2 nu te kijken bij Videoland

Fans van de reeks kunnen het tweede seizoen al snel bekijken bij Videoland...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fijn nieuws vandaag voor fans van de serie Love Life. Het tweede seizoen van de reeks kan namelijk al snel worden bekeken bij Videoland.

Love Life vertelt het verhaal van Marcus Watkins. Hij is begin de dertig en heeft net een scheiding achter de rug. Hij voelt zich dan ook net zo eenzaam als vroeger. Toch probeert hij als een zwarte single man zijn weg te vinden in "The Big Apple".

HBO Max
In eerste instantie verscheen de reeks natuurlijk op HBO Max. Het eerste seizoen werd gelanceerd op 27 mei 2020. Ondanks het feit dat de critics niet meteen overtuigd waren van de reeks konden heel wat kijkers ze best waarderen. Dat heeft ervoor gezorgd dat de serie op moment van schrijven over een score beschikt op IMDB van 7,5/10.

Heel wat mensen waren dan ook bijzonder tevreden dat er in juni 2020 een tweede seizoen werd aangekondigd van de reeks. Dat seizoen is ondertussen te zien in de Verenigde Staten. Voor het tweede seizoen lijkt het er naar uit te zien dat critics wel overtuigd zijn. Klinkt alvast veelbelovend. Wie weet verschijnt er dan ook nog wel een derde deel ook...

Het tweede seizoen van Love Life is bij Videoland te bekijken vanaf 18 november 2021.

Aanbevolen artikelen