search
Kijk nu de heerlijke romantische kerstserie 'Christmas Flow' op Netflix
Series / Nieuws

Kijk nu de heerlijke romantische kerstserie 'Christmas Flow' op Netflix

Fans van kerstseries mogen deze gloednieuwe reeks niet over het hoofd zien...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elk jaar opnieuw kijken heel wat mensen uit naar de nieuwe kerstseries die worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Dat is dit jaar niet anders. Met deze Christmas Flow wordt alvast een serie toegevoegd die het hart van menig aantal liefhebber sneller zal doen slaan.

In de kerstserie Christmas Flow maken we kennis met de rapper Marcus. Hij heeft het allemaal goed voor mekaar. Zijn carrière zit dan ook behoorlijk in de lift. Alles gaat de rapper dus voor de wind tot hij plots wordt beschuldigd van onder meer het aanzetten van geweld tegenover vrouwen.

Vrouwelijke journaliste
Uiteraard wordt ook de pers ingelicht over de beschuldigingen waar de rapper mee wordt geconfronteerd. Dat zorgt ervoor dat Marcus op een zeker ogenblik kennis maakt met een vrouwelijke journaliste. Op het moment dat ze beiden van tas verwisselen betekent dat de start van een zeemzoete kerstromance.

In de aanloop naar Kerst komt Netflix met heel wat fijne kerstseries en films en dit is er alvast één van. Christmas Flow kan worden bekeken op 's werelds grootste streamingdienst vanaf woensdag 17 november 2021. De onderstaande trailer voorziet je alvast van een leuk voorsmaakje.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen