search
Voltallige 'Avatar: The Last Airbender'-cast onthuld op nieuwe foto's
Series / Foto's

Voltallige 'Avatar: The Last Airbender'-cast onthuld op nieuwe foto's

De cast van de serie Avatar: The Last Airbender is nu onthuld.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix is officieel van start gegaan met de opnames van zijn Avatar: The Last Airbender-serie. En dat wordt gevierd met een nieuwe foto van de hoofdpersonen, zowel voor als achter de schermen.

De live-action Avatar: The Last Airbender-serie is enige jaren geleden aangekondigd door Netflix en na een paar forse tegenslagen, wist men onder showrunner Albert Kim eindelijk een werkende en passende draai te geven aan het geheel. Deze zomer werden Aang en de andere hoofdpersonen onthuld en nu is de productie van start.

De opnames zijn begonnen
Netflix laat weten dat de opnames van Avatar: The Last Airbender van start zijn gegaan in Vancouver. Die vinden plaats in samenwerking met Pixomondo Virtual Production, een Academy Award- en Emmy-winnende visual effects studio, in wat omschreven wordt als "een van de grootste" virtuele producties in Noord-Amerika.

Netflix kwam om dat te vieren me teen foto van de hoofdpersonen voor- en achter de schermen.

Op de foto zie je onder meer uitvoerend producent Lindsey Liberatore, regisseurs Jet Wilkinson en Jabbar Raisani; showrunner, uitvoerend producent en schrijver Albert Kim, uitvoerend producent en schrijver Michael Goi, Ian Ousley (die Sokka zal spelen in de nieuwe serie), Dallas Liu (die Zuko speelt), uitvoerend producent en regisseur Roseanne Liang, uitvoerend producent Dan Lin, Kiawentiio (die te zien is als Katara), en hoofdrolspeler Gordon Cormier, die te zien is als Aang.

De productie beslaat een faciliteit met meer dan tweeduizend vierkante meter, met een scherm dat uit 3.000 LED-panelen beslaat. Hieronder de foto van de cast:



En een foto van de vier hoofdrolspelers samen:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen