search
Wanneer komt 'The Simpsons' tot een einde?
Series / Nieuws

Wanneer komt 'The Simpsons' tot een einde?

The Simpsons kan voorlopig nog door, want de makers willen niet stoppen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aangezien er al 34 seizoenen gegarandeerd zijn, is The Simpsons hoe dan ook een van de langst lopende en meest succesvolle televisieseries in de geschiedenis. Een einde lijkt voorlopig niet in zicht.

De cartoon werd ooit bedacht als reeks shorts voor The Tracey Ullman Show en in 1989 besloot Fox er een volwaardige, half uur durende, komedie van te maken. Drie decennia later blijft de franchise populair.

Geen einde voor The Simpsons
Wanneer The Simpsons tot een einde komt, maakt op dit punt niet uit. De serie blijft groot en zal altijd zo gezien worden.

Maar plannen om ermee te stoppen zijn er voorlopig niet. Producent Al Jean heeft een deal die ten minste tot seizoen 34 gaat, en wil voorlopig nog door. Hij heeft geen einde in zicht.

"Het is nooit om een rond getal gegaan. Maar elke vernieuwing ging voor twee jaar, omdat het voor een animatieserie moeilijk is om jaarlijks opgepikt te worden voor een nieuw seizoen. En dus gaan we door tot seizoen 34," begon Jean.

"Het zou mij niet verbazen als we doorgaan tot seizoen 36, en dan dus tot 38. Er is een aantal factoren dat hierop van invloed is, maar tot nu toe staan alle seinen op groen."

The Simpsons binge je op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen